reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
No ja jak mialam te skurcze w 30 tyg.to lekarz zabronil seksu,ale tylko bez gumki.bo wspominal wlasnie o tej spermie. W gumce mowil.ze mozemy ;). Sutków mezowi nie pozwalam dotykac wcale :p.

Aliaolio nooo to Twoj maluch sobie moze popływać.
Juana - dlatego ja wolę cyce zostawić w spokoju, tak mi też mowila jedna pani doktor, że można więcej szkody niz pożytku.
Chrobek -daj znać co i jak po oględzinach : )

Najświeższym Mamusiom serdecznie gratuluję .

Kurde toczymy się ledwo, niedołężnie, wszystko niby boli strzyka, a na tapecie tylko sperma, orgazmy i molestowanie sutków :p
Musimy się podzielić na trzy obozy przenoszących ;) czyli 1/3 tych w 40 tc zdaje się na nasienie, druga grupa dba o swoje szczytowanie, a trzecia szczypie sutki :p Wyniki opublikujemy w jakimś piśmie naukowym i jeszcze na tym zarobimy :cool2:

My nadal w szpitalu,jutro kończy sie Malutkiej antybiotyk zrobią jej rentgen płuc i jak sie okarze ze płuca czysciutkie to jest jutro szansa na wypis☺inne wyniki ma już w normie, tylko dzisiaj na echo serduszka okazało się ze zastawka się nie domyka ale ponoc tak może być przy niedodmie płuc,będziemy musieli później to skontrolowac u kardiologa.
Ja już czuję się super,jakbym w ogóle nie rodziła,a nudzi mi się tutaj już na maksa.Mam nadzieję że jutro wyjdziemy bo oszaleje☺

Mam sporo do nadrobienia tutaj ale tak na szybko widzę że są nowe mamusie☺Serdeczne gratulacje Dziewczyny,szybko dochodzcie do siebie i dużo zdrówka dla Malenstw☺

Mi kiedyś położona powiedziała ze w spermie są prostagladyny, które właśnie się przyczyniają do skurczów macicy ;) a od orgazmow tworzy się oksytocynq, która też ma wywołać skurcze

Isia to faktycznie nic o jedzeniu pisać nie będziemy jak jeszcze masz czekac :p

Alia jakieś przeczucia do płci masz?

Grandiflora, Serduszko gratulacje :tak:

Chrobek &&

Maya kciuki za szybkie wyjście :)

Tam gdzie rodziłam chyba tensow nie ma, na czym to właściwie polega?

Ostatnia edycja:
Serduszko ogromne gratulacje ! Teraz odpoczywajcie bo wymeczylas sie powaznie :)

Grandiflora gratuluje !

Isia kciuki trzymam i czekamy na relacje po cieciu ! :)

Chrobek, kolejna :D Dawaj znac co i jak ;)

reklama
Maya super że jest lepiej i że masz dobry humorek :-) nie ma to jak w domu, ale niech jeszcze poobserwują Twoją księżniczkę.
Arusiowa lol, to jak sie łapie tylko na grupę z nasieniem. Bo o orgazm ciężko, boli mnie już seks : / ale ja od jutra 40 tydzień "dopiero" zaczynam.

Do góry