reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Nailie zawsze jak mam sen, że rodzę, to okazuje się, że to dziewczynka... ;)

A wszyscy mówią, że brzuch mam jak na chłopaczka...

Jeśli chodzi o seks, to ja mam wszystkie wymienione bodźce a brzuszek nawet nie drgnie hihi

Grandiflora gratulacje :)

Maya trzymam kciuki, by jutro już można było iść do domu :)

Isia jeszcze 3 godziny :) jest mały stresik?

Ja to bym wszystkie opcje na raz stosowała :D od przyszłego tygodnia mam zamiar spróbować masować szyjkę. Olejek już zakupiony. Ciekawe, czy pomoże przy porodzie.

Ja dzisiaj na szkole rodzenia będę mieć testowane jak działają tensy :) u mnie w szpitalu trzeba mieć swoje plastry. Sama jestem ciekawa jak to wygląda.

Kurcze wiecie co jest najdziwniejsze? Ze w ogóle nie mam stresa hihi może dlatego, że będzie mnie robiła moja lekarka a anestezjolog to znajoma z dawnego przedszkola Zuzki hihi

No właśnie ale mnie to przeraża że nie mam żadnego stresa hihi
Może za wyjątkiem tego czy M zdąży bo Zuzka je obiad w przedszkolu... miałam mieć cc ok 15 a teraz kobieta stwierdziła, że ok godz 13....

reklama
Do góry