Skurcze to właśnie od orgazmu a ten żel to na szyjkę działa . Tak mi mówionoEdit mi lekarz mowil,ze to moze skurcze wywolac. O szyjce nic nie wspominal.
reklama
Agiszonek
Fanka BB :)
Aliaolio afi 15 to.ma basen olimpijski w brzuchu. Ja mam 7....mało
balladyna
Aliaolio nooo to Twoj maluch sobie moze popływać.
Juana - dlatego ja wolę cyce zostawić w spokoju, tak mi też mowila jedna pani doktor, że można więcej szkody niz pożytku.
Chrobek -daj znać co i jak po oględzinach : )
Najświeższym Mamusiom serdecznie gratuluję .
Juana - dlatego ja wolę cyce zostawić w spokoju, tak mi też mowila jedna pani doktor, że można więcej szkody niz pożytku.
Chrobek -daj znać co i jak po oględzinach : )
Najświeższym Mamusiom serdecznie gratuluję .
arusiowa
Kurde toczymy się ledwo, niedołężnie, wszystko niby boli strzyka, a na tapecie tylko sperma, orgazmy i molestowanie sutków
Musimy się podzielić na trzy obozy przenoszących czyli 1/3 tych w 40 tc zdaje się na nasienie, druga grupa dba o swoje szczytowanie, a trzecia szczypie sutki Wyniki opublikujemy w jakimś piśmie naukowym i jeszcze na tym zarobimy
Musimy się podzielić na trzy obozy przenoszących czyli 1/3 tych w 40 tc zdaje się na nasienie, druga grupa dba o swoje szczytowanie, a trzecia szczypie sutki Wyniki opublikujemy w jakimś piśmie naukowym i jeszcze na tym zarobimy
My nadal w szpitalu,jutro kończy sie Malutkiej antybiotyk zrobią jej rentgen płuc i jak sie okarze ze płuca czysciutkie to jest jutro szansa na wypis☺inne wyniki ma już w normie, tylko dzisiaj na echo serduszka okazało się ze zastawka się nie domyka ale ponoc tak może być przy niedodmie płuc,będziemy musieli później to skontrolowac u kardiologa.
Ja już czuję się super,jakbym w ogóle nie rodziła,a nudzi mi się tutaj już na maksa.Mam nadzieję że jutro wyjdziemy bo oszaleje☺
Mam sporo do nadrobienia tutaj ale tak na szybko widzę że są nowe mamusie☺Serdeczne gratulacje Dziewczyny,szybko dochodzcie do siebie i dużo zdrówka dla Malenstw☺
Ja już czuję się super,jakbym w ogóle nie rodziła,a nudzi mi się tutaj już na maksa.Mam nadzieję że jutro wyjdziemy bo oszaleje☺
Mam sporo do nadrobienia tutaj ale tak na szybko widzę że są nowe mamusie☺Serdeczne gratulacje Dziewczyny,szybko dochodzcie do siebie i dużo zdrówka dla Malenstw☺
nailie
Mi kiedyś położona powiedziała ze w spermie są prostagladyny, które właśnie się przyczyniają do skurczów macicy a od orgazmow tworzy się oksytocynq, która też ma wywołać skurcze
Isia to faktycznie nic o jedzeniu pisać nie będziemy jak jeszcze masz czekac
Alia jakieś przeczucia do płci masz?
Grandiflora, Serduszko gratulacje
Chrobek &&
Maya kciuki za szybkie wyjście
Tam gdzie rodziłam chyba tensow nie ma, na czym to właściwie polega?
Isia to faktycznie nic o jedzeniu pisać nie będziemy jak jeszcze masz czekac
Alia jakieś przeczucia do płci masz?
Grandiflora, Serduszko gratulacje
Chrobek &&
Maya kciuki za szybkie wyjście
Tam gdzie rodziłam chyba tensow nie ma, na czym to właściwie polega?
Ostatnia edycja:
reklama
balladyna
Maya super że jest lepiej i że masz dobry humorek :-) nie ma to jak w domu, ale niech jeszcze poobserwują Twoją księżniczkę.
Arusiowa lol, to jak sie łapie tylko na grupę z nasieniem. Bo o orgazm ciężko, boli mnie już seks : / ale ja od jutra 40 tydzień "dopiero" zaczynam.
Arusiowa lol, to jak sie łapie tylko na grupę z nasieniem. Bo o orgazm ciężko, boli mnie już seks : / ale ja od jutra 40 tydzień "dopiero" zaczynam.