reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Nie wiem czy może być.... kazali mu kupić strój za 20 zł :) bez paragonu płatne gotówką i zgodnymi hihi
Ale chyba na porodowce nie można być w normalnych ubraniach... może będzie za szybą, nie wiem dokładnie...

reklama
Nie wiem czy może być.... kazali mu kupić strój za 20 zł :) bez paragonu płatne gotówką i zgodnymi hihi
Ale chyba na porodowce nie można być w normalnych ubraniach... może będzie za szybą, nie wiem dokładnie...
Wydaje mi się ,że jak kazali kupić to będzie mógł być ;) mojej koleżanki mąż też był podczas cesarski . Tylko mógł siedzieć za głową kobiety rodzącej ;)

Isia juz niedługo ;) to plus cesarski ,że wiesz ,że to za chwile itp :)

a tak w ogóle to dotarło do mnie że ja się za szybko swoim szczęściem z wami nie podziele ... tzn u nas w szpitalu nie ma darmowego wifi a ja nie mam pakietu na internet ... wiec jak znikne to pojawie się dopiero z młodym na rekach :p

Isia to juz niedlugo. Podziwiam za spokoj ;). Mi pewno relanium beda musieli podac. Kuzwa,bylam w szpitalu specjalnie sie poczlapalam po wypis a tu wypisu nie ma nadal! Ja pierdziele! Nie odbieram tego,odbiore potem dwa jak bede z dzieckiem wychodzic. Znajoma spotkalam w lumpie i mi mowi,ze jej kolezanka miala ostatnio cc i. Jak chciala leki na ból potem to jej ibuprom i pyralgine dawali. Ja to pamietam ze na morfinie po cc bylam :/. A potem ketonal mi dawali. Teraz tez bede krzyczec o ketonal jak bedzie bardzo bolalo.

W końcu doczytalam☺
Ale teraz tu tyle się dzieje i ile emocji☺
Serduszko ale agentka z Ciebie,relacja z porodowki,że miałaś siły podziwiam,jeszcze raz bratki dla Ciebie i dochodzcie szybciutko do siebie☺

Isia za Ciebie tez trzymam bardzo mocno kciuki powodzenia już niedlugo☺

I kciuki za wszystkie odczopowane i skurczowe☺

reklama
Urodziłam... O 8:30... Masakra byla. Alex wazy 3330 i ma 55 cm... Odezwe się jak dojde do siebie
Serduszko kochana ogromne gratulacje i cała masa pysiaków dla Ciebie i synka :) dałas radę i masz to już za sobą. Dzielna mama- na to hasło zawsze Ciebie będę mieć przed oczami.:)

Gandiflora gratuluję i pisz jak to było.

Isia nadal trzymam. Powiem więcej - jednocze się z Tobą i nie jem. Chyba opcja zemsty tak na mnie działa. Ale i tak liczę na to :p
Buziaki na wytrwałość bo odwagi Ci nie brakuje :)

Do góry