reklama
kamilaasami
Fanka BB :)
Serduszko Gandiflora GRATKI ogromniaste
Wydaje mi się ,że jak kazali kupić to będzie mógł być mojej koleżanki mąż też był podczas cesarski . Tylko mógł siedzieć za głową kobiety rodzącejNie wiem czy może być.... kazali mu kupić strój za 20 zł bez paragonu płatne gotówką i zgodnymi hihi
Ale chyba na porodowce nie można być w normalnych ubraniach... może będzie za szybą, nie wiem dokładnie...
Isia juz niedługo to plus cesarski ,że wiesz ,że to za chwile itp
kamilaasami
a tak w ogóle to dotarło do mnie że ja się za szybko swoim szczęściem z wami nie podziele ... tzn u nas w szpitalu nie ma darmowego wifi a ja nie mam pakietu na internet ... wiec jak znikne to pojawie się dopiero z młodym na rekach
Isia to juz niedlugo. Podziwiam za spokoj . Mi pewno relanium beda musieli podac. Kuzwa,bylam w szpitalu specjalnie sie poczlapalam po wypis a tu wypisu nie ma nadal! Ja pierdziele! Nie odbieram tego,odbiore potem dwa jak bede z dzieckiem wychodzic. Znajoma spotkalam w lumpie i mi mowi,ze jej kolezanka miala ostatnio cc i. Jak chciala leki na ból potem to jej ibuprom i pyralgine dawali. Ja to pamietam ze na morfinie po cc bylam :/. A potem ketonal mi dawali. Teraz tez bede krzyczec o ketonal jak bedzie bardzo bolalo.
kamilaasami
przeciez ma byc na 14 - zdąży chłopak
W końcu doczytalam☺
Ale teraz tu tyle się dzieje i ile emocji☺
Serduszko ale agentka z Ciebie,relacja z porodowki,że miałaś siły podziwiam,jeszcze raz bratki dla Ciebie i dochodzcie szybciutko do siebie☺
Isia za Ciebie tez trzymam bardzo mocno kciuki powodzenia już niedlugo☺
I kciuki za wszystkie odczopowane i skurczowe☺
Ale teraz tu tyle się dzieje i ile emocji☺
Serduszko ale agentka z Ciebie,relacja z porodowki,że miałaś siły podziwiam,jeszcze raz bratki dla Ciebie i dochodzcie szybciutko do siebie☺
Isia za Ciebie tez trzymam bardzo mocno kciuki powodzenia już niedlugo☺
I kciuki za wszystkie odczopowane i skurczowe☺
reklama
Serduszko kochana ogromne gratulacje i cała masa pysiaków dla Ciebie i synka dałas radę i masz to już za sobą. Dzielna mama- na to hasło zawsze Ciebie będę mieć przed oczami.Urodziłam... O 8:30... Masakra byla. Alex wazy 3330 i ma 55 cm... Odezwe się jak dojde do siebie
Gandiflora gratuluję i pisz jak to było.
Isia nadal trzymam. Powiem więcej - jednocze się z Tobą i nie jem. Chyba opcja zemsty tak na mnie działa. Ale i tak liczę na to
Buziaki na wytrwałość bo odwagi Ci nie brakuje