reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Grandiflora- gratulacje!!!! Jak bedziesz miala czas napisz jak to wszystko wyszlo, ze urodzilas przed terminem. Dawno Cie u nas nie bylo :) duzo zdrowka i sil dla Ciebie i maluszka!

Już Wam opisuje moje wrażenia :) dół szpitala i izba przyjęć komuna straszna... ściany brudne, po prostu ohyda bleeeeeeeeee tempo położnych straszne... a właściwie jego brak ;)
Ale to już za mną... jak przekroczyłam razem z M drzwi porodowki, takie pierwsze to zupełnie inny świat hihi ładnie, czysto, pachnąco ;)
A jakie tempo ekspresowe mają hihi M poszedł z moimi ubraniami i swoją kurtka do auta, w między czasie się okazało że będę cięta po południu i trzeba było zorganizować opiekę nad Zuzka. Więc wysłałam M do domu i ma załatwić z kuzynka żeby Zuzka u niej była... i ma u mnie być po godz 12... tzn M ma u mnie być hihi

Serduszko ogromne gratulacje ;)

Grandiflora Tobie również ;)

Czekamy na więcej relacji oo odpoczynku ;)

Isia no to się zanudzisz ;) ale już o 14.40 pewnie będziesz tulic swój skarb ;)

Serduszko, gratulacje! Dzielna jesteś! Jak sie czujecie? Dochodzisz do siebie? Jak mąż odnalazł sie na porodówce?

Grandiflora, gratulacje! Co sie stało ze poród przed wyznaczonym terminem? Widzę ze synek w niedziele urodzony, szczęściarz będzie z niego :D

Gratulacje Serduszko! Arusiowa w spermie podobno jest cos co moze wywolac skurcze,wiec chodzi o sperme a nie o sam seks czy orgazm.

reklama
Do góry