reklama
Bursztynek90
Fanka BB :)
Ojoj Isia- to Cie przyglodza... ;p ile po cc sie jeszcze nie je?
Bursztynek90
Fanka BB :)
Grandiflora- gratulacje!!!! Jak bedziesz miala czas napisz jak to wszystko wyszlo, ze urodzilas przed terminem. Dawno Cie u nas nie bylo duzo zdrowka i sil dla Ciebie i maluszka!
Już Wam opisuje moje wrażenia dół szpitala i izba przyjęć komuna straszna... ściany brudne, po prostu ohyda bleeeeeeeeee tempo położnych straszne... a właściwie jego brak
Ale to już za mną... jak przekroczyłam razem z M drzwi porodowki, takie pierwsze to zupełnie inny świat hihi ładnie, czysto, pachnąco
A jakie tempo ekspresowe mają hihi M poszedł z moimi ubraniami i swoją kurtka do auta, w między czasie się okazało że będę cięta po południu i trzeba było zorganizować opiekę nad Zuzka. Więc wysłałam M do domu i ma załatwić z kuzynka żeby Zuzka u niej była... i ma u mnie być po godz 12... tzn M ma u mnie być hihi
Ale to już za mną... jak przekroczyłam razem z M drzwi porodowki, takie pierwsze to zupełnie inny świat hihi ładnie, czysto, pachnąco
A jakie tempo ekspresowe mają hihi M poszedł z moimi ubraniami i swoją kurtka do auta, w między czasie się okazało że będę cięta po południu i trzeba było zorganizować opiekę nad Zuzka. Więc wysłałam M do domu i ma załatwić z kuzynka żeby Zuzka u niej była... i ma u mnie być po godz 12... tzn M ma u mnie być hihi
Ojoj Isia- to Cie przyglodza... ;p ile po cc sie jeszcze nie je?
Bursztynek nawet nie chce się pytać
Serduszko, gratulacje! Dzielna jesteś! Jak sie czujecie? Dochodzisz do siebie? Jak mąż odnalazł sie na porodówce?
Grandiflora, gratulacje! Co sie stało ze poród przed wyznaczonym terminem? Widzę ze synek w niedziele urodzony, szczęściarz będzie z niego
Grandiflora, gratulacje! Co sie stało ze poród przed wyznaczonym terminem? Widzę ze synek w niedziele urodzony, szczęściarz będzie z niego
reklama