reklama
To powoduje rozwieranie się szyjki a nie skurczeGratulacje Serduszko! Arusiowa w spermie podobno jest cos co moze wywolac skurcze,wiec chodzi o sperme a nie o sam seks czy orgazm.
Sarna80
Fanka BB :)
Serduszko dzielna bylas, dalas rade!!odpoczywajcie!!
Glandiflora Was rowniez gratulacje. O tak czekamy na dalsze informacje.
Iska to juz niedlugo &&&caly czas zacisniete!!
Tak Volka w sperma moze wywolac skurcze tak samo jak masowanie sutkow. Ale to nie na kazdego dziala.
Glandiflora Was rowniez gratulacje. O tak czekamy na dalsze informacje.
Iska to juz niedlugo &&&caly czas zacisniete!!
Tak Volka w sperma moze wywolac skurcze tak samo jak masowanie sutkow. Ale to nie na kazdego dziala.
Serduszko gratulacje byłaś bardzo dzielna :*
Grandiflora tobie też gratulacje daj znać jak znajdziesz chwilkę
Volka ma rację tu chodzi o sperme i oksytocyna się wytwarza podczas każdej pieszczoty nawet przytulania to choroba milosci
U mnie jest tens ale trzeba sobie kupić samemu to do przyczepienia te końcówki za 60 zł
Grandiflora tobie też gratulacje daj znać jak znajdziesz chwilkę
Volka ma rację tu chodzi o sperme i oksytocyna się wytwarza podczas każdej pieszczoty nawet przytulania to choroba milosci
U mnie jest tens ale trzeba sobie kupić samemu to do przyczepienia te końcówki za 60 zł
reklama
Serduszko, Gandiflora gratulacje dla Was! Wycałujcie maluszki! <3
Isia powodzenia! Daj znać kto tam się krył przez cały czas teraz już tylko ja zostanę z niespodzianką...
Ja po ostatnim usg mam wpisane afi 15, więc maleństwo ma penthouse hihi
Isia powodzenia! Daj znać kto tam się krył przez cały czas teraz już tylko ja zostanę z niespodzianką...
Ja po ostatnim usg mam wpisane afi 15, więc maleństwo ma penthouse hihi