reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Isia to poczekasz jeszcze.

W seksie chodzi i o nasienie i o orgazm. Obie rzeczy mogą zadziałać niezależnie. A z masowaniem sutków to lepiej przeczytać jak to robić, bo nieumiejętne może ponoć wywołać stres u dziecka.

Grandiflora gratuluję.

Jadę na IP, dzwoniłam do mojego gina i kazał pojechać by sprawdzić czy to wody.

Serduszko dzielna bylas, dalas rade!!odpoczywajcie!!
Glandiflora Was rowniez gratulacje. O tak czekamy na dalsze informacje.
Iska to juz niedlugo &&&caly czas zacisniete!!
Tak Volka w sperma moze wywolac skurcze tak samo jak masowanie sutkow. Ale to nie na kazdego dziala.

Serduszko gratulacje :) byłaś bardzo dzielna :*
Grandiflora tobie też gratulacje daj znać jak znajdziesz chwilkę :)
Volka ma rację tu chodzi o sperme i oksytocyna się wytwarza podczas każdej pieszczoty nawet przytulania to choroba milosci
U mnie jest tens ale trzeba sobie kupić samemu to do przyczepienia te końcówki za 60 zł

reklama
Serduszko, Gandiflora gratulacje dla Was! Wycałujcie maluszki! <3

Isia powodzenia! Daj znać kto tam się krył przez cały czas :) teraz już tylko ja zostanę z niespodzianką...

Ja po ostatnim usg mam wpisane afi 15, więc maleństwo ma penthouse hihi

Do góry