reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Kamilaasami zakupy zawsze poprawiaja humor ;)
A to do kiedy bedziesz pracowac w szkole ? Az do 'porodu' ? ;)

Wiecie czego mi brakuje ? Jakiejs kurteczki takiej wiosennej :p Mam jeden misiowy kombinezon ale chcialabym tez czasem w te piekne 20 par spodni ubrac moje dziecie wiec jakas kurteczke musze skombinowac :p

reklama
MlodaMama ja Kubusia pepuszka niczym nie mylam i nie dotykalam a odpadl w 5 dobie. Bez zaczerwienienia, bez problemow:)

Kamilaasami maaaaatko! Ja bym z tych zajec uciekla w polowie. Porod odrazajacy i obrzydliwy? W zyciu bym tak tego nie ujela. I w zyciu nie pomyslalam o moim porodzie ze byl obrzydliwy:p boli, fakt, ale juz bez przesady;) da sie przezyc:)
Ale mize i dobrze, ze was tak nastawia negatywnie. Na porodowce sie pozytywnie zaskoczysz ze jednak nie jest az tak bardzo tragicznie:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kate pisałam są 3 miejsca więc kto pierwszy ten lepszy. A tak z tajemnicy powiem Ci że tych miejsc mam 6 ale nikomu nie mów....ciii....

Az bylam w szoku jak dostałam smsa z banku :D Teraz muszę jeszcze dzwonić o kwitki z wypłaty...i wyjaśnienie co z ubezpieczeniem ale muszę psychiczne się przygotować :D bo to nie takie proste

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Macie rację z tym nieprzegrzewaniem Maluszków.W takim razie zmienie pajaca na bawelnianego i bedzie si☺a kombinezon mam też taki misiowy, w sumie to nawet nie za gruby ale okryje się kocykiem i będzie dobrze☺

Kubusiowa ja mam ze szpitala jakieś 35 km ale w sumie odległość bez znaczenia, w samochodzie jest ciepło.
A ja podobnie z tym czopem, pomimo ze już 2 razy rodzilam to nigdy nie wyszedł mi ten czop, a raczej bym to zauważyła.

Fanti fajny wozeczek i kolorek☺przypomnial mi się wózek synka,budke miał właśnie w tym samym kolorku tylko dół był brązowy, rzucał się z daleka

Jakoś dzisiaj przeleciał mi dzień nawet nie wiem na czym,zdążyłam tylko obiad zrobic...Emilka ostatnio strasznie jest angazujaca nie zajmie się sobą choćby przez chwilę i i jeśli chcę cokolwiek zrobić to tylko z nią wisząca u nogi i jeczaca...Nie wiem czy to nie teraz przypada ten lęk separacyjny ale jestem zmęczona,mam nadzieję że jej trochę minie do porodu...

reklama
Maya z ta odlegloscia od szpitala chodzilo mi o to, ze jak masz np 5 km to auto nie zdazy sie nagrzac, wiec i dziecko sie nie przegrzeje:) a jak jest troche dalej to jednak w samochodzie zrobi sie cieplo:) ja mam 60 km ;) i naprawde przegrzalismy wtedy Kubusia:/ a to mega niezdrowe:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry