No i zaraz zbieram się z Olim na obiad do mamy i do szkoły muzycznej.. znów będę dziecko na tel odprowadzać.. W tej szkole Oli ma zajęcia na 4 piętrze.. to jest 70 schodów do góry.. potem 70 w dół.. godz czekania i znów 70 do góry i 70 w dół.. Więc się wycfaniłam i on wchodzi sam, dzowni z góry, że jest, że pani już jest i wtedy idę sobie do galerii, ale po niego muszę już wejść.. idę na kilka rat.. :/
reklama
Sarna80
Fanka BB :)
Dobra dobra co to za lista. Jeszcze raz mi po grozisz Fanti i tez uciekne do lutowej jak mnie tu nie chcecie!!! zaraz ide Cie szukac na necie.
A tak na poważnie ladniutki ten wozeczek
Elisse zdrowka dla Was te rotawirusy sa straszne!!!
A tak na poważnie ladniutki ten wozeczek
Elisse zdrowka dla Was te rotawirusy sa straszne!!!
kate009
Hej dziewczyny, ja 16 mam się stawić w szpitalu a 17.02. cesarka... także Fanti możesz mnie "wykopać" ale i tak lutówek nie będę czytać bo nie jestem w ogóle w temacie
Poza tym to od wczoraj nie chodzę tylko kuleję bo coś przeciążyłam się i tak mnie boli podbrzusze z lewej strony, że normalnie chodzić nie mogę. Nabiegałam się wczoraj na drugie piętro tam bo przyjeżdżają kupujący oglądać nasze stare auto... a mój był w pracy...
Zaraz muszę wyprać gondole i spakować torbę dla Nas bo jak zacznę na ostatnią chwilę to czegoś zapewne zapomnę...
Nie dociera do mnie że już w środę będę tulić maleńką...
Poza tym to od wczoraj nie chodzę tylko kuleję bo coś przeciążyłam się i tak mnie boli podbrzusze z lewej strony, że normalnie chodzić nie mogę. Nabiegałam się wczoraj na drugie piętro tam bo przyjeżdżają kupujący oglądać nasze stare auto... a mój był w pracy...
Zaraz muszę wyprać gondole i spakować torbę dla Nas bo jak zacznę na ostatnią chwilę to czegoś zapewne zapomnę...
Nie dociera do mnie że już w środę będę tulić maleńką...
dzastibasti
Lewusek Wszystkiego najlepszego Jak zobaczyłam zdjęcie z prezentem co wrzuciłaś to od razu skojarzyło mi się z wiosną ja uwielbiam wiosnę Lewusek a moja bratanica dzisiaj kończy pierwszy rok życia
Bursztynek to już niedługo pewnie zacznie rodzić Życzę, że jak się poród zacznie by był szybki,łatwy i bezproblemowy Ja to jestem już strasznie ciekawa jak mój Antoś wygląda (ale tak jak już gdzieś pisałam słucham się Fanti i rodzę w marcu )
Fanti dobrze, że masz już wózek A puki co lokatorzy w wózku też fajni U Ciebie teraz gorące okres - przygotowania pełną parą idą - remont, pranie, wózek ... nic tylko Bronka wypatrywać
A ja poszczę dzisiaj ( w sumie mniej niż zawsze, bo zjem 5 posiłków, żeby nie doprowadzić do głodu, ale lekkich, bez podjadania i słodyczy). U nas obowiązkowo w Środę Popielcową do kościoła - już rano byliśmy z mężem i na obiad śledzie opiekane z ziemniaczkami i cebulką
OOO Kate to już za chwilę będziesz tulić swoje maleństwo A na kiedy miałaś termin? I dlaczego cc? (jak pisaąłś to przepraszam ale nie pamietam Żelowaty mózg mam jak tomój mąż mawia )
Bursztynek to już niedługo pewnie zacznie rodzić Życzę, że jak się poród zacznie by był szybki,łatwy i bezproblemowy Ja to jestem już strasznie ciekawa jak mój Antoś wygląda (ale tak jak już gdzieś pisałam słucham się Fanti i rodzę w marcu )
Fanti dobrze, że masz już wózek A puki co lokatorzy w wózku też fajni U Ciebie teraz gorące okres - przygotowania pełną parą idą - remont, pranie, wózek ... nic tylko Bronka wypatrywać
A ja poszczę dzisiaj ( w sumie mniej niż zawsze, bo zjem 5 posiłków, żeby nie doprowadzić do głodu, ale lekkich, bez podjadania i słodyczy). U nas obowiązkowo w Środę Popielcową do kościoła - już rano byliśmy z mężem i na obiad śledzie opiekane z ziemniaczkami i cebulką
OOO Kate to już za chwilę będziesz tulić swoje maleństwo A na kiedy miałaś termin? I dlaczego cc? (jak pisaąłś to przepraszam ale nie pamietam Żelowaty mózg mam jak tomój mąż mawia )
marcowa 07
Witam dziewczynki !
ostatnie dni jestem bardzo zmęczona, czytam Was, ale sił brak, by odnieść się do tego wszystkiego
Dziś mam też ćwiczenia w szkole rodzenia, więc zaraz będę się powoli zbierała. Jak zawsze nie miałam problemu z zasypianiem i spaniem w nocy (mimo,iż wstawałam w południe po 12), tak teraz zaczął się problem. Nie mogę zasnąć !!! Zasypiam po 2-3h leżenia i obracania się na boki. Chyba za dużo myślę.
Niby brzuszek się nie obniżył, a w nocy praktycznie co godzinę lub dwie latam na siku. Potem jestem zmęczona i znów śpię do 12 :/
Dobra uciekam i już nie narzekam. Jeszcze chcę przed wyjściem odkurzyć mieszkanie i zmyć naczynia po obiedzie.. ech
ostatnie dni jestem bardzo zmęczona, czytam Was, ale sił brak, by odnieść się do tego wszystkiego
Dziś mam też ćwiczenia w szkole rodzenia, więc zaraz będę się powoli zbierała. Jak zawsze nie miałam problemu z zasypianiem i spaniem w nocy (mimo,iż wstawałam w południe po 12), tak teraz zaczął się problem. Nie mogę zasnąć !!! Zasypiam po 2-3h leżenia i obracania się na boki. Chyba za dużo myślę.
Niby brzuszek się nie obniżył, a w nocy praktycznie co godzinę lub dwie latam na siku. Potem jestem zmęczona i znów śpię do 12 :/
Dobra uciekam i już nie narzekam. Jeszcze chcę przed wyjściem odkurzyć mieszkanie i zmyć naczynia po obiedzie.. ech
MłodaMama93
Ja wrzuciłam cały komplet pościeli dla małej baldachim prześcieradło falbanka to coś zwane organizerem pościel spiworek a za chwilę rzeczy z wózka i fotelika idą do pralki[emoji14]a teraz muszę błagać chłopa żeby to łóżeczko przywiózł bo za chwilę pojadę sobie sama
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
reklama
Isia zle nie bylo na spacerze,oprocz tego,ze slonca brak. Mnie cos lapie teraz. Chorujemy wszyscy po kolei :/. Byleby Adasia na sam koniec nie rozlozylo. Sarna co zrobic. Z jednym to jeszcze nawet z checia na spacer ide. Z dwojka juz bym nie poszla . Fanti ale to nie bedzie moja wina jak mi beda chcieli szybciej cesarke robic .