reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kamilaasami zakupy zawsze poprawiaja humor ;)
A to do kiedy bedziesz pracowac w szkole ? Az do 'porodu' ? ;)

Wiecie czego mi brakuje ? Jakiejs kurteczki takiej wiosennej :p Mam jeden misiowy kombinezon ale chcialabym tez czasem w te piekne 20 par spodni ubrac moje dziecie wiec jakas kurteczke musze skombinowac :p

reklama
MlodaMama ja Kubusia pepuszka niczym nie mylam i nie dotykalam a odpadl w 5 dobie. Bez zaczerwienienia, bez problemow:)

Kamilaasami maaaaatko! Ja bym z tych zajec uciekla w polowie. Porod odrazajacy i obrzydliwy? W zyciu bym tak tego nie ujela. I w zyciu nie pomyslalam o moim porodzie ze byl obrzydliwy:p boli, fakt, ale juz bez przesady;) da sie przezyc:)
Ale mize i dobrze, ze was tak nastawia negatywnie. Na porodowce sie pozytywnie zaskoczysz ze jednak nie jest az tak bardzo tragicznie:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kate pisałam są 3 miejsca więc kto pierwszy ten lepszy. A tak z tajemnicy powiem Ci że tych miejsc mam 6 ale nikomu nie mów....ciii....

Az bylam w szoku jak dostałam smsa z banku :D Teraz muszę jeszcze dzwonić o kwitki z wypłaty...i wyjaśnienie co z ubezpieczeniem ale muszę psychiczne się przygotować :D bo to nie takie proste

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Macie rację z tym nieprzegrzewaniem Maluszków.W takim razie zmienie pajaca na bawelnianego i bedzie si☺a kombinezon mam też taki misiowy, w sumie to nawet nie za gruby ale okryje się kocykiem i będzie dobrze☺

Kubusiowa ja mam ze szpitala jakieś 35 km ale w sumie odległość bez znaczenia, w samochodzie jest ciepło.
A ja podobnie z tym czopem, pomimo ze już 2 razy rodzilam to nigdy nie wyszedł mi ten czop, a raczej bym to zauważyła.

Fanti fajny wozeczek i kolorek☺przypomnial mi się wózek synka,budke miał właśnie w tym samym kolorku tylko dół był brązowy, rzucał się z daleka

Jakoś dzisiaj przeleciał mi dzień nawet nie wiem na czym,zdążyłam tylko obiad zrobic...Emilka ostatnio strasznie jest angazujaca nie zajmie się sobą choćby przez chwilę i i jeśli chcę cokolwiek zrobić to tylko z nią wisząca u nogi i jeczaca...Nie wiem czy to nie teraz przypada ten lęk separacyjny ale jestem zmęczona,mam nadzieję że jej trochę minie do porodu...

reklama
Maya z ta odlegloscia od szpitala chodzilo mi o to, ze jak masz np 5 km to auto nie zdazy sie nagrzac, wiec i dziecko sie nie przegrzeje:) a jak jest troche dalej to jednak w samochodzie zrobi sie cieplo:) ja mam 60 km ;) i naprawde przegrzalismy wtedy Kubusia:/ a to mega niezdrowe:/

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Do góry