reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Fanti a Ty nie masz cesarki? Cesarke przewaznie robia szybciej to moze sie tez zalapiesz na luty. Ja juz od dawna wiem,ze raczej koncowka lutego mam cc.

reklama
hey dziewczyny, czytam was namiętnie, ale sił brak na odp, zostało mi pare dni ferii a ja sie czuje jak chodzące zwłoki ... chodze na szkołę rodzenia i szukamy mieszkania wiec jak wracam do domu to padam z nóg wczoraj nie było mnie w domu od 10 do 18 :( i jeszcze na szkole rodzenia sie wkurzyłam, zmienili nam prowadzącą i ta nowa zaczeła zajecia tekstem " w cale mi sie nie chce prowadzic tych zajez, nigdy ich nie prowadziłam i nie wiem co tu robie" po prostu bosko ... powiedziała tyle róznych rzeczy, a ja wszystko słyszałam odwrotnie :( np żeby od urodzenia dawać smoczek bo jak nie smoczek to bedzie ssało paluszki, żeby spać z dzieckiem w swoim łóżku bo to mega wygodne, żeby pępka maluszkowi niczym nie psikac i nie smarować, żeby dziecko kąpać koniecznie każdego dnia, ... załamka :(

Hmm...dziwne zajęcia Kamila :) to jak według niej mamy myć ten pempuszek? Przecież nie psikany to jakieś zarazki,ropa może lecieć smierdziec... później :/ spać bym nie spala żeby ja nie przyzwyczajać do mojego łóżka :D
Trzeba było zapytać to po co się zgodziła prowadzić zajęcia :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

I nastarszyła mnie porodem tak że teraz wogóle spać nie moge ... juz przed tym nie czułam sie komfortowo z myślą o porodzie ale jakoś udawało mi sie te złe mysli odpędzić, a wczoraj taki wywód dostałysmy o tym jak to boli jakie to jest odrażające i obrzydliwe że mi sie ryczec co 5 min chce, wiec kochane ... ja mam termin na koniec marca, wiec jesli bedziecie rodziły to błagam nie piszcze jakie to było straszne - poprosze o same superlatywy

Ja tez slyszalam, ze w Anglii nic nie stosuja na pepek, nawet kapanie odradzaja, zeby pepek sie wysuszyl i odpadl ale to tylko na forach takie nowiny wyczytalam :) Nie wiem, co mi powie polozna i szpital na ten temat ;)

aaaa i jeszcze powiedziała ze u nas w zg-ckim szpitalu znieczulenie to fikcja - rodzi sie na żywca czy tego sie chce czy nie, bo nie ma anestezjologów ani żadnych gazów ... NIC

Ja tez nam na koniec marca ale ja chce wiedziec wszystko ze szczegolami :D Moze sie mile zaskocze a tak to przynajmniej wiem na co sie szykowac xD

Bylam wlasnie siku i pierwszy raz zobaczylam tyle sluzu na wkladce.. No byl taki normalny, gestawy ale duzo dosyc go bylo. Ogolnie to nic sie ze mnie nie lalo wczesniej :p Ale ja do porodu to mam jeszcze daaaaleko :p

reklama
ja manka jestem chyba zbyt dużą panikarą i coś czuje ze jak odejdą mi wody to zemdleje i w tedy bedą mogli robic co chca byle bym sama nie była w tedy ... gorzej jak bedzie ze mną dziecko na zajeciach :szok:
za to zeby sie odstresowac poszłam na zakupy do pepco i nakupowałam znów bodzików i koszulek ... może póxniej wkleje na zakupowy :p ale juz kupowałam na 68 i 74

Do góry