reklama
MłodaMama93
Fanka BB :)
Za chwilę będzie tak ze 99% z Was urodzi w lutym
Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka
kamilaasami
hey dziewczyny, czytam was namiętnie, ale sił brak na odp, zostało mi pare dni ferii a ja sie czuje jak chodzące zwłoki ... chodze na szkołę rodzenia i szukamy mieszkania wiec jak wracam do domu to padam z nóg wczoraj nie było mnie w domu od 10 do 18 i jeszcze na szkole rodzenia sie wkurzyłam, zmienili nam prowadzącą i ta nowa zaczeła zajecia tekstem " w cale mi sie nie chce prowadzic tych zajez, nigdy ich nie prowadziłam i nie wiem co tu robie" po prostu bosko ... powiedziała tyle róznych rzeczy, a ja wszystko słyszałam odwrotnie np żeby od urodzenia dawać smoczek bo jak nie smoczek to bedzie ssało paluszki, żeby spać z dzieckiem w swoim łóżku bo to mega wygodne, żeby pępka maluszkowi niczym nie psikac i nie smarować, żeby dziecko kąpać koniecznie każdego dnia, ... załamka
MłodaMama93
Hmm...dziwne zajęcia Kamila to jak według niej mamy myć ten pempuszek? Przecież nie psikany to jakieś zarazki,ropa może lecieć smierdziec... później :/ spać bym nie spala żeby ja nie przyzwyczajać do mojego łóżka
Trzeba było zapytać to po co się zgodziła prowadzić zajęcia
Trzeba było zapytać to po co się zgodziła prowadzić zajęcia
kamilaasami
I nastarszyła mnie porodem tak że teraz wogóle spać nie moge ... juz przed tym nie czułam sie komfortowo z myślą o porodzie ale jakoś udawało mi sie te złe mysli odpędzić, a wczoraj taki wywód dostałysmy o tym jak to boli jakie to jest odrażające i obrzydliwe że mi sie ryczec co 5 min chce, wiec kochane ... ja mam termin na koniec marca, wiec jesli bedziecie rodziły to błagam nie piszcze jakie to było straszne - poprosze o same superlatywy
kamilaasami
aaaa i jeszcze powiedziała ze u nas w zg-ckim szpitalu znieczulenie to fikcja - rodzi sie na żywca czy tego sie chce czy nie, bo nie ma anestezjologów ani żadnych gazów ... NIC
reklama
kamilaasami
ja manka jestem chyba zbyt dużą panikarą i coś czuje ze jak odejdą mi wody to zemdleje i w tedy bedą mogli robic co chca byle bym sama nie była w tedy ... gorzej jak bedzie ze mną dziecko na zajeciach
za to zeby sie odstresowac poszłam na zakupy do pepco i nakupowałam znów bodzików i koszulek ... może póxniej wkleje na zakupowy ale juz kupowałam na 68 i 74
za to zeby sie odstresowac poszłam na zakupy do pepco i nakupowałam znów bodzików i koszulek ... może póxniej wkleje na zakupowy ale juz kupowałam na 68 i 74