reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Mi wystarczy tylko mąż. Nikt inny nie musi odwiedzac mnie w szpitalu. Dzieci tez moga dopiero w domu sie z dzidzia przywitac. Bardzo mądre to jest akurat.

reklama
Volka to jest akurat na onkologii te zachorowania ale potem nie wiadomo jak inne szpitale zareaguja :(
Ja tez wolę jak najmniej odwiedzin :)
Serduszko no to mnie trochę wystarczyłas ale te mocniejsze skurcze to pewnie rozpoznać bo powinny boleć tak?a z duphastonem to super bo to lepiej dla mej wątroby :)

Volka A słyszałaś by w Poznaniu były już jakieś zakazy?No właśnie najważniejsze by mąż mógł być przy porodzie bo jeśli zabrania to masakra...Nie wyobrażam sobie rodzić sama...

Bar tak... na pewno je rozpoznasz, bo są bolesne. Bo krążek ma nie dopuścic do całkowitego skrócenia szyjki a skurcze już takie regularne do tego prowadza... Więc w takiej sytuacji odczuwałabys ból .... Kiedy Ci ściągaja krążek?? Mi ściagali w 38 tygodniu... Tydzień później Kuba był na świecie

Dziewczyny padam na ryjek :/ cały dzień poza domem...
W międzyczasie wyleciało mi trochę gęstego śluzu... ale nie dużo więc narazie nie panikuje ;)
Byliśmy po meble dla Zuzki i tapety do jej pokoju.
Rano po jakieś zakupy do domu. Na obiad mieliśmy jechać gdzieś do knajpy ale nie miałam siły ruszać nogami. I w końcu M zrobił jakiegoś kurczaka z papryka i cebula dla Zuzki i siebie a ja jadłam makaron z białym serem i cukrem. :)
Potem od razu do łóżka. Tylko jeszcze wypralam ubranka dla Zuzki lalek. A jutro albo w piątek będę prała dla Bartusia :)
Oczy same mi się zamykają, najchętniej poszlabym spać :)

Maya w Poznaniu tez juz kilka zachorowan bylo,ale dokladnych danych nie mam. Ja rodze u siebie w Gnieznie i tez nic nie slyszalam jeszcze o zakazach u nas.

Ale produkcja dzisiaj :)

Lewusek najlepsze życzenia :-) :)

Ja też się boję zakazu porodów rodzinnych, jakoś nie wyobrażam sobie być sama. Co do odwiedzin to nawet dobrze by było, nikt by nie zawracał głowy, a tak to nie przetłumaczysz...

Dzisiaj mały strasznie kopie i czuję nogi w innym miejscu niż zwykle, mam nadzieję że się nie obrócił bo już dobrze ułożony był.

Ja wlasnie wypralam srodek z gondoli,okrycie to na nózki i budke. Pachnie az miło. Za to moja córka rano wstala i mówi ze brzuszek ją boli, za chwilę poleciala do wc zwymiotowala i kupka luźna... niedawno wstala a w dzien juz dawno nie sypia... boję sie zeby sie nie rozkręcilo bo znow jakas grypa podobno panuje... przez caly dzien zjadla poł jablka i jedna kanapkę.... martwie sie zeby na mnie jeszcze nie przeszlo...

reklama
Do góry