reklama
Volka to jest akurat na onkologii te zachorowania ale potem nie wiadomo jak inne szpitale zareaguja
Ja tez wolę jak najmniej odwiedzin
Serduszko no to mnie trochę wystarczyłas ale te mocniejsze skurcze to pewnie rozpoznać bo powinny boleć tak?a z duphastonem to super bo to lepiej dla mej wątroby
Ja tez wolę jak najmniej odwiedzin
Serduszko no to mnie trochę wystarczyłas ale te mocniejsze skurcze to pewnie rozpoznać bo powinny boleć tak?a z duphastonem to super bo to lepiej dla mej wątroby
Serduszko1
Fanka BB :)
Bar tak... na pewno je rozpoznasz, bo są bolesne. Bo krążek ma nie dopuścic do całkowitego skrócenia szyjki a skurcze już takie regularne do tego prowadza... Więc w takiej sytuacji odczuwałabys ból .... Kiedy Ci ściągaja krążek?? Mi ściagali w 38 tygodniu... Tydzień później Kuba był na świecie
Dziewczyny padam na ryjek :/ cały dzień poza domem...
W międzyczasie wyleciało mi trochę gęstego śluzu... ale nie dużo więc narazie nie panikuje
Byliśmy po meble dla Zuzki i tapety do jej pokoju.
Rano po jakieś zakupy do domu. Na obiad mieliśmy jechać gdzieś do knajpy ale nie miałam siły ruszać nogami. I w końcu M zrobił jakiegoś kurczaka z papryka i cebula dla Zuzki i siebie a ja jadłam makaron z białym serem i cukrem.
Potem od razu do łóżka. Tylko jeszcze wypralam ubranka dla Zuzki lalek. A jutro albo w piątek będę prała dla Bartusia
Oczy same mi się zamykają, najchętniej poszlabym spać
W międzyczasie wyleciało mi trochę gęstego śluzu... ale nie dużo więc narazie nie panikuje
Byliśmy po meble dla Zuzki i tapety do jej pokoju.
Rano po jakieś zakupy do domu. Na obiad mieliśmy jechać gdzieś do knajpy ale nie miałam siły ruszać nogami. I w końcu M zrobił jakiegoś kurczaka z papryka i cebula dla Zuzki i siebie a ja jadłam makaron z białym serem i cukrem.
Potem od razu do łóżka. Tylko jeszcze wypralam ubranka dla Zuzki lalek. A jutro albo w piątek będę prała dla Bartusia
Oczy same mi się zamykają, najchętniej poszlabym spać
Juana@
Ale produkcja dzisiaj
Lewusek najlepsze życzenia
Ja też się boję zakazu porodów rodzinnych, jakoś nie wyobrażam sobie być sama. Co do odwiedzin to nawet dobrze by było, nikt by nie zawracał głowy, a tak to nie przetłumaczysz...
Dzisiaj mały strasznie kopie i czuję nogi w innym miejscu niż zwykle, mam nadzieję że się nie obrócił bo już dobrze ułożony był.
Lewusek najlepsze życzenia
Ja też się boję zakazu porodów rodzinnych, jakoś nie wyobrażam sobie być sama. Co do odwiedzin to nawet dobrze by było, nikt by nie zawracał głowy, a tak to nie przetłumaczysz...
Dzisiaj mały strasznie kopie i czuję nogi w innym miejscu niż zwykle, mam nadzieję że się nie obrócił bo już dobrze ułożony był.
kate009
Ja wlasnie wypralam srodek z gondoli,okrycie to na nózki i budke. Pachnie az miło. Za to moja córka rano wstala i mówi ze brzuszek ją boli, za chwilę poleciala do wc zwymiotowala i kupka luźna... niedawno wstala a w dzien juz dawno nie sypia... boję sie zeby sie nie rozkręcilo bo znow jakas grypa podobno panuje... przez caly dzien zjadla poł jablka i jedna kanapkę.... martwie sie zeby na mnie jeszcze nie przeszlo...
reklama
kamilaasami
volka co ciekawe ona jest u nas jedną ze środowiskowych i nakreca nas żeby ja wybracJezu Kamila. Okropna ta dziewczyna. Ona w ogole polozna byla? Zero profesjonalizmu,dno totalne.