reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Manka, moja mama w trzech ciazach objawy miała dopiero w 2trymestrze i byla to zgaga :-) w pierwszym tylko brak okresu :-)

reklama
Panna Myszka, mam podobnie, a pracy full...

u mnie też tak że jeden dzień jest ok, a drugi masakra.
Od dwóch dni bolą mnie pachwiny, mam nadzieję że to normalne rozciąganie tylko i niecierpliwością czekam na sobotę.

Poczytuję was trochę, ale nie mam czasu pisać.

Udanych wizyt i witam nowe mamusie:)

asia1989 witaj :-).

Z imion żeńskich podoba mi się jeszcze Lilianka, ale mojemu M kojarzy się ze starszą ciotką i nawet nie chce o tym słyszeć. A Antosi i Antosiów, Zoś i Majek u nas taki wysyp, że też odpadają. Ciężka to decyzja, bo wybieramy imię dla naszego szczęścia na całe życie. I tylko do nas będzie miało w razie czego żal, że ją lub jego nazwaliśmy tak a nie inaczej :-p.
Ja jak zobaczyłam syna po porodzie to od razu wiedziałam, że dokonaliśmy trafnego wyboru z imieniem :-).

Zmykam z młodym na dwór, bo mi dom rozniesie, tyle ma energii.

hej
Lilith czekam na wieści...
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty...

Ja już dziś posprzątałam mieszkanko obiadek ugotowałam.... i opadłam z sił:-D
mdłości mnie męczą. A już sie cieszyłam że objawy u mnie minęły heh.
Musze coś zjesc srednio co 3 h bo od razu mnie mdli....
Chłopcy od rana szaleja w rytmach Bednarka i Mijala ( młodszy uwielbia Bednarka chciałby pojechac na jego koncert ) także dziś rodzinka ma rozśpiewana i roztańczona.... :tak: Po obiadku spacerek a potem wygonie męża ze starszym na boisko troche piłke pokopac... z młodszym to jest tak że on sie strasznie szybko męczy do tego jeszcze po operacji ma mnóstwo zakazów i wakacje ma na spokojnie. Bez szaleństw, bez biegania podnoszenia bez długiej ekspozycji na słońce... Ale mimo że ma dopiero 5 lat rozumie dużo co mnie ogromnie cieszy. Mam nadzieje że jutro dostaniemy pozwolenie na urlopik mały od kardiologa :tak:
Tymczasem chyba sie zdrzemnę...

manka_tk ja też nic nie odczuwam poza bólem czasami jajkinów, piersi i tyle a jestem w ciąży :-) ciesz się że tak masz i oby tak już zostało u nas :-)
reszcie dzieciaczyn współczuje i życzę Wam, aby szybko wszystko minęło :sorry:

Dziewczyny cieszcie się, że tak super początki ciąży przechodzicie, mdłości, wymioty to nic do pozazdroszczenia. Ja do południa nic nie mogę w siebie wmusić, a jak coś już zjem to i tak ląduje zaraz w kibelku :baffled:. Z chęcią bym się z którąś zamieniła na ten błogi stan :-D.

reklama
Do góry