reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Manka mnie nawet piersi nie bolą! Czasami zemdli, brzuch zakuje i tyle. Ale przed chwilą o mało nie zasnęłam na siedząco, więc musi być coś na rzeczy :rofl2: A jak nie to dziś się okaże :zawstydzona/y:

Asia witaj :tak:

Kamilaasami no to widzę mąż dał Ci szeroki wybór z imionami :-) Co do energii to mi się nic nie chce ostatnio, przedwczoraj zmusiłam się by ogarnąć mieszkanie, do gotowania weny nie mam w ogóle, najchętniej to bym z wyrka nie wychodziła. :sorry:

Lapis choćby nie wiem co mam takie same odczucia co Twój mąż co do Lilianki - mam, a w sumie to miałam 2 starsze ciotki i obydwie Lilki :sorry:

Znacie może jakieś sposoby na obudzenie się inne niż kawa? Ziewam i ziewam i przestać nie mogę...

reklama
Kamaasami moj takie glupkowate imioma wymyslal jak chcial mnie "splawic" czyt. dac do zrozumienia, ze na wybor imion jest jeszcze duzo czasu ;)

Co do tryskania energia to ja tak wczoraj mialam a dzisiaj od rana glowa mnie boli i nie mam zamiaru sie z lozka podnosic.

Szefiec mnie tez jajniki bola mimo brania luteiny. Widocznie tak juz mam.

Manka ja z moja mama rozmawialam i tez dopiero w 2 trymestrze miala jakiekolwiek objawy. Takze sie nie martw ; )

Ja sobie zrobilam jesc, ale nic mi przez gardlo nie chce przejsc ; (

Moj sie nie pyta o czym tutaj piszemy. Ja mu czasami cos powiem, ale on nie wyraza zainteresowania.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

ja też mam mało objawów, dzisiaj wyjątkowo męczą mnie mdłości. Nie mogę się już doczekać wizyty. Czy któraś mama przyjmuje jakieś leki ?

Lilith daj znać po wizycie

Asia 1989 witaj :) kciuki za jutrzejszą wizytę

Ja też nie mam siły na nic, najchętniej to leżałabym tylko w łóżku. Zmęczenie i wieczne niewyspanie to chyba mój jedyny objaw ciąży.

myslalam ze tylko mi sie nic nie chce i brak siły na cokolwiek,jedynie mam sile jesc :-) jajecznica dzis z 8 jaj ze szczypiorem i majonezem chyba przesadziłam bo mi w gardle stoi bleeeeeeee.jeszcze pogoda deszczowa i nie wpływa zbytnio na nastrój.

Fruzka u nas tez taka pogoda do bani... Nie mam weny na nic. Moj psiak tak samo, leży u mnie na kolanach i nie odstępują na krok :)

Mi mdlosci juz powoli przechodza jest lepiej niż w 6 tyg jak się zaczęły. Jedzenie mnie odrzuca ale wciskam w sb owoce głównie i zupy jem bo to mi najlepiej przechodzi przez gardlo. Wam też tak głośno burczy w brzuchach mimo tego że nie chce wam się jeść? .xd

reklama
Do góry