reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Saddam Adolf, Hiroszima i Nagasaki to sa propopzycje mojego przyszłego męża na imię dla maleństwa :eek: czasem się zastanawiam co ja w nim widzę :-p

Ależ mu się żart wyostrzył? :) mój jak byłam w pierwszej ciąży to chciał Zbigniewa, ale się nie zgodziłam . Teraz powiedział ,że pójdzie i sam tak zgłosi do urzędu jak się nie zgodzę... no chyba śni

Też macie tak, że jednego dnia tryskacie energią, a drugiego nic wam sie nie chce ? Nie potrafie sie dziś zmusic nawet do tego żeby pranie wstawic :-(

Czy tylko ja chodzę po ścianach dosłownie?
Dzisiaj chyba jest najgorszy mój dzień pod względem mdłości, jeszcze rano pobieranie krwi, aż zrobiłam sobię kawę i piję....może coś pomoże :(

Czy tylko ja chodzę po ścianach dosłownie?
Dzisiaj chyba jest najgorszy mój dzień pod względem mdłości, jeszcze rano pobieranie krwi, aż zrobiłam sobię kawę i piję....może coś pomoże :(

No ja sie chyba zaczne bac bo nie mam zadnych mdlosci, boli, wymiotow, jedzenie mi smakuje normalnie, nie jestem wrazliwa na zapachy.. jedynie co, to czasem zakluje mnie w brzuchu tak jednorazowo. Moze nie jestem w ciazy jednak... ?

reklama
Do góry