reklama
u mnie pogoda super słonko świeci ciepło akurat więc zaraz po powrocie do domu wsiadam na rower i pośmigam sobie w las, a właśnie się dowiedziałam że nie mam bólu jajnika tylko macica mi się rozszerza i to ciągnie ból aż do nogi więc nospa nie pomoże
KubusiowaMama
Fanka BB :)
Ja biorę prenatal uno
A meczyly cie wczesniej mdlosci? Pomogly te tabletki? Bo ja juz nie daje rady od rana kurs lozko-kibelek. Az moj Maz wolne musial wziac bo nie jestem w stanie Malym sie zajac
u mnie pogoda super słonko świeci ciepło akurat więc zaraz po powrocie do domu wsiadam na rower i pośmigam sobie w las, a właśnie się dowiedziałam że nie mam bólu jajnika tylko macica mi się rozszerza i to ciągnie ból aż do nogi więc nospa nie pomoże
Ja dziś tez mam takie kłucia i ciągnięcie w jajnikach i myślę czy to objaw rozciągania macicy czy też nie ... na szczęście dziś się dowiem ☺
natka90
Asia1989 ja biore kwas foliowy i luteine 100.
Fruzka ladne sniadanka jesz xd. Ja ostatnio jak zrobilam sobie jajka z majonezem to mi przrz gardlo nie chcialo przejsc fujjj
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Fruzka ladne sniadanka jesz xd. Ja ostatnio jak zrobilam sobie jajka z majonezem to mi przrz gardlo nie chcialo przejsc fujjj
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
D
Deleted member 158337
Gość
Kubusiowa meczyly, ale tak dopiero pare dni, wszystko w gardle, bardzo nieprzyjemne ale staram się nie wymiotować bo bardzo sie boje. Powiem Ci ze troszkę pomogly, dzis 3dzien, ale mysle ze taka konkretna poprawę bedzie widac okolo po 5dniach.
Drogie Koleżanki! Czytam Wasze posty juz od kilku dni chociaz jeszcze nie bylam na wizycie u ginekologa (ide dopiero w przyszlym tygodniu). Zwracam sie do Was z pytaniem jak radzic sobie z ogromnym tradzikiem? U mnie pojawila sie jakas masakra na twarzy a podejrzewam u siebie 5 tydzien ciazy. Pomimo dobrych kosmetykow z apteki do mycia i pielegnowania twarzy, problem z dnia na dzien sie poglebia.. Cale czolo, policzki, skronie, szyja i dekolt sa zajete malymi, czerwonymi krostkami.. Pomocy!!
D
Deleted member 158337
Gość
Kustronka niestety nie wiem co można stosować w ciąży na problemy skórne, póki co tfu tfu tfu, u mnie spokój. Bardzo Ci wspolczuje bo strasznie sie tego obawialam
reklama
PannaMyszka
ja też mam mało objawów, dzisiaj wyjątkowo męczą mnie mdłości. Nie mogę się już doczekać wizyty. Czy któraś mama przyjmuje jakieś leki ?
Ja tylko kwas foliowy. Nie mogę brać zbyt wielu tabletek, bo mam chorą wątrobę, a to zawsze obciążenie. Zresztą - mój lekarz mówi że teraz kiedy warzyw i owoców pod dostatkiem nie ma sensu brać witamin, a położna wręcz twierdzi, że to tylko nakręcanie przez firmy farmaceutyczne - przez te witaminy dziedzi bardzo często rodzą się bardzo duże. Codziennie wieczorem wyciskam sobie sok z warzyw i jeśli badania będą ok - nie będę brała witamin do końca.