reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kamilaasami o Boże co to za omówiona ha ha mój chce Lidke nadie lub Lile. Ja Hania Zosia Malgosia na to on Hanna jasne mostowiakowa Małgosia tak Jasia dorobimy Buuuu masakra. Marcel też mu sie nie podoba]lilith daj znać

ja miałam już też metaliczny smak, ale na szczęście szybko przeszedł, jedynie od wczoraj z wielkim bólem wpycham w siebie śniadanie czuje jak mi wszystko rośnie w buzi masakra :baffled: ale na szczęście to tylko z śniadaniem mam tak :-) jednak uczucie pełnego brzucha nie opuszcza mnie od rana :baffled: i pobolewanie w prawym jajniku, ale niestety taki mój urok miałam to już od początku ciąży co jakiś czas dlatego mam duphaston , chodź mam wrażenie jakby on już teraz juz mniej mi pomaga lekarz uspokajał że to normalna rzecz i jeśli nie ma krwawień przy tym to wszystko ok :baffled: /QUOTE]

Mam to samo tyle, że u mnie to lewy jajnik :-(. Też biorę duphaston i gin zaleciła w razie potrzeby nospę.

Zakładamy ze będzie dziewczynka i doszlismy do porozumienia - będzie Ala , dla chłopca nic nie mamy na razie :-p a co do ciekawosci ... to tez często pyta o czym tu bazgramy, ale nie czyta mi przez ramie, bo wie, że na razie nie mam z kim o ciazy porozmawiac u mnie prawie nikt nie wie, jego rodzice są z Poznania i czakamy az przyjada do nas w sierpniu by oficjalnie oglosić :happy: a zresztą czekamy aż fasolka podrosnie bo tak na prawdę jeszcze nic nie wiadomo ... jutro dowiem się czy prawdidlowo rosnie :happy:

A moj wczoraj jak mu pokazalam zdjecie z usg to gdzies ptaszka widzial i twierdzi ze chlopak bedzie .Myslalam ze padne ze smiechu.Faceci to sie znaja .To byla cala fasolka a on myslal ze to ptaszek hi hi

Kamilaasami ma chłopak poczucie humoru:laugh2:.

Milagros Mikołaj bardzo w moim guście ale już w rodzinie mamy. Jeszcze Wiktor i Tymon mi się widzi, ale też już zajęte :crazy:.

Fruzka Nadia to był mój faworyt w poprzedniej ciąży :-).

LapisLazuli u nas Mikolaj tez juz jest, Wiktor tez, Tymona nie ma, a tez podoba mi sie to imię :) no i mój faworyt Antoś, za to dla dziewczynki... Pustka, narzeczony uważa ze ja mam wybrac, jedyne co to mi się podoba Elena, kiedys Michalina ale tez juz zajęte. Podoba mi się tez Marianna, ale zdrobnienie to Marysia znam dwie i nie przepadam a nie chce żeby mi sie imie dla dziecka zle kojarzylo :-) kiedys podobalo mi sie tez Julianna ;)

reklama
Mi tez się Michal podoba, ale mam szwagra Michała, i byly chłopak to Michal i mój P sie nie zgodzi na bank :-)

Do góry