D
Deleted member 158337
Gość
Widzę,ze dzisiaj tez sa wizyty, dziewczyny dajcie znac co zobaczylyscie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja miałam już też metaliczny smak, ale na szczęście szybko przeszedł, jedynie od wczoraj z wielkim bólem wpycham w siebie śniadanie czuje jak mi wszystko rośnie w buzi masakra ale na szczęście to tylko z śniadaniem mam tak :-) jednak uczucie pełnego brzucha nie opuszcza mnie od rana i pobolewanie w prawym jajniku, ale niestety taki mój urok miałam to już od początku ciąży co jakiś czas dlatego mam duphaston , chodź mam wrażenie jakby on już teraz juz mniej mi pomaga lekarz uspokajał że to normalna rzecz i jeśli nie ma krwawień przy tym to wszystko ok /QUOTE]
Mam to samo tyle, że u mnie to lewy jajnik :-(. Też biorę duphaston i gin zaleciła w razie potrzeby nospę.