reklama
Saddam Adolf, Hiroszima i Nagasaki to sa propopzycje mojego przyszłego męża na imię dla maleństwa czasem się zastanawiam co ja w nim widzę
Ależ mu się żart wyostrzył? mój jak byłam w pierwszej ciąży to chciał Zbigniewa, ale się nie zgodziłam . Teraz powiedział ,że pójdzie i sam tak zgłosi do urzędu jak się nie zgodzę... no chyba śni
Witam wszystkie przyszłe mamusie
termin z OM 17 marca 2016, Jutro mam pierwszą wizytę
Witaj trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte, daj znac juz po niej
kamilaasami
Fanka BB :)
Też macie tak, że jednego dnia tryskacie energią, a drugiego nic wam sie nie chce ? Nie potrafie sie dziś zmusic nawet do tego żeby pranie wstawic :-(
PannaMyszka
Czy tylko ja chodzę po ścianach dosłownie?
Dzisiaj chyba jest najgorszy mój dzień pod względem mdłości, jeszcze rano pobieranie krwi, aż zrobiłam sobię kawę i piję....może coś pomoże
Dzisiaj chyba jest najgorszy mój dzień pod względem mdłości, jeszcze rano pobieranie krwi, aż zrobiłam sobię kawę i piję....może coś pomoże
Czy tylko ja chodzę po ścianach dosłownie?
No ja sie chyba zaczne bac bo nie mam zadnych mdlosci, boli, wymiotow, jedzenie mi smakuje normalnie, nie jestem wrazliwa na zapachy.. jedynie co, to czasem zakluje mnie w brzuchu tak jednorazowo. Moze nie jestem w ciazy jednak... ?
kamilaasami
manka_tk, ja też nic prawie nie odczuwam - jedynie ból piersi i lekko brzuszek to wszystko
reklama
manka_tk, ja też nic prawie nie odczuwam - jedynie ból piersi i lekko brzuszek to wszystko
Wlasnie i jeszcze bol piersi. No to moze i lepiej ze tak bezobjawowo