reklama
nailie
Fanka BB :)
Manka co do brzucha to wczoraj w szoku byłam jak mi go wywaliło wieczorem Dziś rano już jest standardowa oponka, trochę większa niż normalnie
Eviczek o matko aż 8 tygodni czekać, strasznie długo... U mnie co 4 tygodnie, no chyba że jest coś nie tak to częściej
Lilith jedź na ip jak bardzo boli, powinni coś zaradzić
Grandiflora witaj
Barbra nie słyszałam o takim imieniu, skąd pochodzi? ;-)
Kate super że wszystko dobrze najwyżej będziesz zaciskać nogi Ja się zastanawiam czy o kwiecień nie zahaczę, bo córę przenosiłam 10 dni, tu pewnie będzie tak samo
Lapis gratuluję dobrych wieści
Dzastibasti mnie mój okropnie wkurza jak chce poczytać o czym tu się pisze ;-) W końcu mi mówi że straszne pierdoły piszę, no ale już nawet spokojnie pogadać o bzdetach nie można, zero "prywatności"
Serduszko zdrówka dla syna Wszystko będzie dobrze, w końcu kiedyś musi przyjść poprawa.
Sernik ja mniej więcej na tym etapie widziałam, ale każda ciąża jest inna, każdy gin może mieć inny sprzęt, chyba do 7 tyg jest czas na pojawienie się serducha A tak w ogóle to patrzę na Twój awatar i tak mnie naszło na taki sernik, o jaaa.....
Edit to sobie poczekamy razem, ja o 17.30, jak znowu lekarza nie będzie to się wkurzę
Eviczek o matko aż 8 tygodni czekać, strasznie długo... U mnie co 4 tygodnie, no chyba że jest coś nie tak to częściej
Lilith jedź na ip jak bardzo boli, powinni coś zaradzić
Grandiflora witaj
Barbra nie słyszałam o takim imieniu, skąd pochodzi? ;-)
Kate super że wszystko dobrze najwyżej będziesz zaciskać nogi Ja się zastanawiam czy o kwiecień nie zahaczę, bo córę przenosiłam 10 dni, tu pewnie będzie tak samo
Lapis gratuluję dobrych wieści
Dzastibasti mnie mój okropnie wkurza jak chce poczytać o czym tu się pisze ;-) W końcu mi mówi że straszne pierdoły piszę, no ale już nawet spokojnie pogadać o bzdetach nie można, zero "prywatności"
Serduszko zdrówka dla syna Wszystko będzie dobrze, w końcu kiedyś musi przyjść poprawa.
Sernik ja mniej więcej na tym etapie widziałam, ale każda ciąża jest inna, każdy gin może mieć inny sprzęt, chyba do 7 tyg jest czas na pojawienie się serducha A tak w ogóle to patrzę na Twój awatar i tak mnie naszło na taki sernik, o jaaa.....
Edit to sobie poczekamy razem, ja o 17.30, jak znowu lekarza nie będzie to się wkurzę
LilithGoth
Po 12 jade na ip czekam tylko na kolezanke bo nie chce sama prowadzic zawsze lepiej jak ktos jest obok
ja miałam już też metaliczny smak, ale na szczęście szybko przeszedł, jedynie od wczoraj z wielkim bólem wpycham w siebie śniadanie czuje jak mi wszystko rośnie w buzi masakra ale na szczęście to tylko z śniadaniem mam tak :-) jednak uczucie pełnego brzucha nie opuszcza mnie od rana i pobolewanie w prawym jajniku, ale niestety taki mój urok miałam to już od początku ciąży co jakiś czas dlatego mam duphaston , chodź mam wrażenie jakby on już teraz juz mniej mi pomaga lekarz uspokajał że to normalna rzecz i jeśli nie ma krwawień przy tym to wszystko ok
LilithGoth daj znać:-)
LilithGoth daj znać:-)
Barbra, chodziło mi o imię Eugin Musi być straszny ten metaliczny smak, ja póki co jeszcze go nie miałam
Lilith daj znać co Ci powiedzą
heheh dopiero wstałam jak to czytałam i nie zajarzyłam hehe a mój gdzieś w bajce to wynalazł i mu się spodobało :-)
kamilaasami
Saddam Adolf, Hiroszima i Nagasaki to sa propopzycje mojego przyszłego męża na imię dla maleństwa czasem się zastanawiam co ja w nim widzę
LapisLazuli
Początkująca w BB
Hejka
Ja po wczorajszym dniu skrzydeł dostałam :-). Rano śmigneliśmy na badania, a wieczorkiem z wynikami do gin. Chcemy jechać z młodym w przyszłym tygodniu nad morze to zapytam czy nie ma przeciwwskazań, no i kolejną receptę na tabsy muszę dostać.
A teraz nadrabiam:
Grandiflora witaj :-).
Serduszko będzie dobrze, inaczej być nie może. Kto da radę jak nie my.
Kate009 super wieści z wizyty :-). Ja z synkiem wyczekiwałam do sierpnia i dałam radę, a już w połowie lipca dostałam w szpitalu takich skurczy, że byłam ciut ciut od rozpakowania.
LilithGoth 3maj się tam i wypoczywaj, jak coś to nie zastawiaj się tylko na IP śmigaj.
edit1989 kciukam za wieczorną wizytę! Ja dziś w granicach 19 powinnam wejść, ale zawsze są jakieś opóźnienia .
Lewusek współczuję ciężkiej nocki. Ja dziś sobie przeglądałam starą kartę ciąży to zauważyłam, że pod koniec ciąży też wyskakiwalo mi wysokie ciśnienie.
A tak w ogóle to muszę zakupić ciśnieniomierz, bo wypadałoby raz na jakiś czas skontrolować.
Ja po wczorajszym dniu skrzydeł dostałam :-). Rano śmigneliśmy na badania, a wieczorkiem z wynikami do gin. Chcemy jechać z młodym w przyszłym tygodniu nad morze to zapytam czy nie ma przeciwwskazań, no i kolejną receptę na tabsy muszę dostać.
A teraz nadrabiam:
Grandiflora witaj :-).
Serduszko będzie dobrze, inaczej być nie może. Kto da radę jak nie my.
Kate009 super wieści z wizyty :-). Ja z synkiem wyczekiwałam do sierpnia i dałam radę, a już w połowie lipca dostałam w szpitalu takich skurczy, że byłam ciut ciut od rozpakowania.
LilithGoth 3maj się tam i wypoczywaj, jak coś to nie zastawiaj się tylko na IP śmigaj.
edit1989 kciukam za wieczorną wizytę! Ja dziś w granicach 19 powinnam wejść, ale zawsze są jakieś opóźnienia .
Lewusek współczuję ciężkiej nocki. Ja dziś sobie przeglądałam starą kartę ciąży to zauważyłam, że pod koniec ciąży też wyskakiwalo mi wysokie ciśnienie.
A tak w ogóle to muszę zakupić ciśnieniomierz, bo wypadałoby raz na jakiś czas skontrolować.
reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Kamila, ma poczucie humoru mój chce Mikolaja