reklama
dzastibasti
Fanka BB :)
Eniola mi też przykro. Trzymam kciuki, żeby było tylko lepiej.
Siwa88
Eniola tak mi przykro, trzymaj się :*
PannaMyszka
Kciuki za wizyty
Olencja lez i dzwon do lekarza ale się narobili..
Ja będę robić zdjęcia z synem mam chyba tylko dwa a teraz chce mieć pamiątkę. Szkoda ze mam brzucha roztepach bo marzy mi się sesja ciazowa w bieliznie. Taki prezent na ur dla R. Sale tu lutowek ja też z lutego :-)
Rozstępy każdy fotograf zretuszuje bez problemu jeśli klient chce....
sylvi1979
Eniola, bardzo mi przykro to takie niesprawiedliwe, że tyle dziewczyn traci fasolki...
Bar Bra jak u ciebie po wizycie?
Ja wróciłam właśnie od koleżanki i brzuch zaczął boleć..chyba wezmę nospę i lapka do łóżka żeby popracować trochę
Bar Bra jak u ciebie po wizycie?
Ja wróciłam właśnie od koleżanki i brzuch zaczął boleć..chyba wezmę nospę i lapka do łóżka żeby popracować trochę
Ja teraz dopiero wróciłam bo załatwiałam jeszcze trochę spraw zakupy i jedzonko i takie tam
Dzidzia rośnie w tej chwili ma 1,5cm widziałam serduszko jak biło na filmie coś cudownego zdjęcie za chwilkę wrzucę do reszty zdjęć w temacie ;-) 18 mam kolejną wizytę przed urlopem chce mnie zobaczyć ale powiedział że nie widzi przeciw skazań do wyjazdu i kąpieli mam uważać w wc i dbać o czystość ręce warzywa owoce itp .
Powiem wam że te serduszko jak widziałam jak bije to się aż popłakałam mam zacząć brać witaminy dla kobiet w ciąży i na razie tyle
Eniola strasznie mi przykro :---(
A co do pierogów to właśnie przywiozłam do domu z kapustą i grzybami i ruskie
Dzidzia rośnie w tej chwili ma 1,5cm widziałam serduszko jak biło na filmie coś cudownego zdjęcie za chwilkę wrzucę do reszty zdjęć w temacie ;-) 18 mam kolejną wizytę przed urlopem chce mnie zobaczyć ale powiedział że nie widzi przeciw skazań do wyjazdu i kąpieli mam uważać w wc i dbać o czystość ręce warzywa owoce itp .
Powiem wam że te serduszko jak widziałam jak bije to się aż popłakałam mam zacząć brać witaminy dla kobiet w ciąży i na razie tyle
Eniola strasznie mi przykro :---(
A co do pierogów to właśnie przywiozłam do domu z kapustą i grzybami i ruskie
dzastibasti
Bar Bra dobrze, że u Ciebie dobre wieści Dużą już masz fasolke :-)
Bar Bra dobrze, że u Ciebie dobre wieści Dużą już masz fasolke :-)
No wiem właśnie obym nie miała kolosa hehe 4 kg bo mi miednica strzeli hehe
z wielkością to pewnie dlatego powiedział że tego 20 mogę spokojnie jechać na wakacje bez zagrożenia :-) że będzie już na tyle rozwinięta fasolka że nic nie powinno się stać :-)
reklama
PannaMyszka
No wiem właśnie obym nie miała kolosa hehe 4 kg bo mi miednica strzeli hehe
z wielkością to pewnie dlatego powiedział że tego 20 mogę spokojnie jechać na wakacje bez zagrożenia :-) że będzie już na tyle rozwinięta fasolka że nic nie powinno się stać :-)
Ja byłam w czwartek u lekarza i maleństwo miało 6 mm, byłam wtedy w 7t4d, zastanawiam się skąd takie rozbierzności, bo 6 mm a 1,6 cm to spora różnica, tym bardziej że w podpisie napisane jest że dzidziak ma około 6 mm...dodam że u mnie wyszło że ciąża starsza niż OM....