reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kciuki za wizyty
Olencja lez i dzwon do lekarza ale się narobili..
Ja będę robić zdjęcia z synem mam chyba tylko dwa a teraz chce mieć pamiątkę. Szkoda ze mam brzucha roztepach bo marzy mi się sesja ciazowa w bieliznie. Taki prezent na ur dla R. Sale tu lutowek ja też z lutego :-)

Rozstępy każdy fotograf zretuszuje bez problemu jeśli klient chce....:-D:tak:

Eniola, bardzo mi przykro:( to takie niesprawiedliwe, że tyle dziewczyn traci fasolki...

Bar Bra jak u ciebie po wizycie?

Ja wróciłam właśnie od koleżanki i brzuch zaczął boleć..chyba wezmę nospę i lapka do łóżka żeby popracować trochę

Ja teraz dopiero wróciłam bo załatwiałam jeszcze trochę spraw zakupy i jedzonko i takie tam :-p
Dzidzia rośnie w tej chwili ma 1,5cm widziałam serduszko jak biło na filmie coś cudownego zdjęcie za chwilkę wrzucę do reszty zdjęć w temacie ;-) 18 mam kolejną wizytę przed urlopem chce mnie zobaczyć ale powiedział że nie widzi przeciw skazań do wyjazdu i kąpieli mam uważać w wc i dbać o czystość ręce warzywa owoce itp .
Powiem wam że te serduszko jak widziałam jak bije to się aż popłakałam mam zacząć brać witaminy dla kobiet w ciąży i na razie tyle

Eniola strasznie mi przykro :-:)-:)-(

A co do pierogów to właśnie przywiozłam do domu z kapustą i grzybami i ruskie :-p

Bar Bra dobrze, że u Ciebie dobre wieści :) Dużą już masz fasolke :-)

No wiem właśnie obym nie miała kolosa hehe 4 kg bo mi miednica strzeli hehe :-p

z wielkością to pewnie dlatego powiedział że tego 20 mogę spokojnie jechać na wakacje bez zagrożenia :-) że będzie już na tyle rozwinięta fasolka że nic nie powinno się stać :-)

reklama
No wiem właśnie obym nie miała kolosa hehe 4 kg bo mi miednica strzeli hehe :-p

z wielkością to pewnie dlatego powiedział że tego 20 mogę spokojnie jechać na wakacje bez zagrożenia :-) że będzie już na tyle rozwinięta fasolka że nic nie powinno się stać :-)

Ja byłam w czwartek u lekarza i maleństwo miało 6 mm, byłam wtedy w 7t4d, zastanawiam się skąd takie rozbierzności, bo 6 mm a 1,6 cm to spora różnica, tym bardziej że w podpisie napisane jest że dzidziak ma około 6 mm...dodam że u mnie wyszło że ciąża starsza niż OM....:sorry:

Do góry