reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Panna no wlasnie u mnie byl 7t1d i 11mm wiec tez sie teraz zastanawiam skad ta roznica...

PannaMyszka wg biometrycznych wymiarow 6mm to 6tydzien 4-5 dzien.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Ja byłam w czwartek u lekarza i maleństwo miało 6 mm, byłam wtedy w 7t4d, zastanawiam się skąd takie rozbierzności, bo 6 mm a 1,6 cm to spora różnica, tym bardziej że w podpisie napisane jest że dzidziak ma około 6 mm...dodam że u mnie wyszło że ciąża starsza niż OM....:sorry:

wiecie co ja nadal mam z suwaczka date bo zapomniałam z tego wszystkiego zapytać go który to tydzień bo jak serduszko zobaczyłam na filmie to się popłakałam ale sprawdzał na pewno według om bo mnie pytał kiedy była ostatnia @

Panna no wlasnie u mnie byl 7t1d i 11mm wiec tez sie teraz zastanawiam skad ta roznica...

PannaMyszka wg biometrycznych wymiarow 6mm to 6tydzien 4-5 dzien.

Wiesz co.... na wydruku od ginka mam zaznaczone 6mm, i pod spodem program obliczył 7t6d a ja wtedy byłam 7t4d...no chyba lekarz powiedziałby mi że dzidzia jest za mała?? A tak mówił że wszystko ok....

To ja nie wiem jak oni to licza. Ja bylam w piatek u lekarza i powinnam byc w 7t4dniu a wg usg fasolka miala 11mm i ona stwierdzila ze ciaza ma 7t1d czyli jest o 3 dni mlodza.

powiększyłam fotkę i widzę w prawym rogu jest napisane dokładnie 7t i 5d termin porodu na 10.03 a dokładnie fasolka ma 1.48 cm musze jeszcze rozszyfrować jeden opis gdzie też jest data ale styczniowa

Panna myszka ja sie juz pogubilam to wychodzi na to, xe w 5t5d mialo 2mm a w 7t6d tylko 6mm. To sa 2 tyg roznicy pomiedzy usg a tylko 4mm by uroslo??

Jestes pewna ze czegos nie przekrecilas??

Ja w exce-lu robię sobie tabelki jedna to jest z wagą i tygodniami ciąży + wizyty potem mam osobną na ciśnienie i osobno na mierzenie brzuszka :-)

reklama
Eniola :-( trzymaj się cieplutko, podlecz to co trzeba i będzie lepiej, trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Tu się w ciagu 1 dnia tyle dzieje, że nie nadążam czytać ...
aplikacji jeszcze nie mam, jeśli tel. to ogarnie to sobie ściągnę :-p
Dziewczęta ja za pierwszym razem nie dostalam wydruku, trzeba o niego poprosić ? Nie ogarniam :-(

Do góry