reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Panna no wlasnie u mnie byl 7t1d i 11mm wiec tez sie teraz zastanawiam skad ta roznica...

PannaMyszka wg biometrycznych wymiarow 6mm to 6tydzien 4-5 dzien.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
reklama
Ja byłam w czwartek u lekarza i maleństwo miało 6 mm, byłam wtedy w 7t4d, zastanawiam się skąd takie rozbierzności, bo 6 mm a 1,6 cm to spora różnica, tym bardziej że w podpisie napisane jest że dzidziak ma około 6 mm...dodam że u mnie wyszło że ciąża starsza niż OM....:sorry:

wiecie co ja nadal mam z suwaczka date bo zapomniałam z tego wszystkiego zapytać go który to tydzień bo jak serduszko zobaczyłam na filmie to się popłakałam ale sprawdzał na pewno według om bo mnie pytał kiedy była ostatnia @

Panna no wlasnie u mnie byl 7t1d i 11mm wiec tez sie teraz zastanawiam skad ta roznica...

PannaMyszka wg biometrycznych wymiarow 6mm to 6tydzien 4-5 dzien.

Wiesz co.... na wydruku od ginka mam zaznaczone 6mm, i pod spodem program obliczył 7t6d a ja wtedy byłam 7t4d...no chyba lekarz powiedziałby mi że dzidzia jest za mała?? A tak mówił że wszystko ok....

To ja nie wiem jak oni to licza. Ja bylam w piatek u lekarza i powinnam byc w 7t4dniu a wg usg fasolka miala 11mm i ona stwierdzila ze ciaza ma 7t1d czyli jest o 3 dni mlodza.

powiększyłam fotkę i widzę w prawym rogu jest napisane dokładnie 7t i 5d termin porodu na 10.03 a dokładnie fasolka ma 1.48 cm musze jeszcze rozszyfrować jeden opis gdzie też jest data ale styczniowa

Panna myszka ja sie juz pogubilam to wychodzi na to, xe w 5t5d mialo 2mm a w 7t6d tylko 6mm. To sa 2 tyg roznicy pomiedzy usg a tylko 4mm by uroslo??

Jestes pewna ze czegos nie przekrecilas??

Ja w exce-lu robię sobie tabelki jedna to jest z wagą i tygodniami ciąży + wizyty potem mam osobną na ciśnienie i osobno na mierzenie brzuszka :-)

reklama
Eniola :-( trzymaj się cieplutko, podlecz to co trzeba i będzie lepiej, trzymam za Ciebie mocno kciuki.

Tu się w ciagu 1 dnia tyle dzieje, że nie nadążam czytać ...
aplikacji jeszcze nie mam, jeśli tel. to ogarnie to sobie ściągnę :-p
Dziewczęta ja za pierwszym razem nie dostalam wydruku, trzeba o niego poprosić ? Nie ogarniam :-(

Do góry