reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ah, poprosiłam mojego braciszka zeby mi odkurzyl w pokoju, po posprzątaniu, przychodzi do mnie i mówi ze musze sobie poprawić ;) ah, kochane rodzeństwo.
Teraz chodzą za mną pierogi ruskie, takie babci roboty :-)
Mi nic nie smakuje, ale jak juz cos posmakuje mogę jeść i jeść :-) ale niestety mdlosci i tak sa, staram się jeść Male porcje, przez wzdęcia, ale przez to szybko robię sie glodna i pojawiają sie mdlosci wiec bledne kolo :)

Czesc dziewczynki, czy mozna sie dolaczyc? :) a i u mnie termin przypada jakos na polowe marca 2016. Nie znam jeszcze dokladnie przewidywanej daty porodu bo jestem poki co po pierwszej wizycie u lekarza, tu po odkryciu drugiej kreseczki na tescie :) wizyta byla 1.07 wiec za wczesnie bylo na jakies liczenie itp....tak prYnajmniej twierdzil lekarz. Aktualnie jestemw 9tc i czekam niecierpliwie na wizyte 3.08.... Chce uslyszec wowcZas ze to male serduszko bije i jest ok:)

Hej :-) no pewnie. ale chyba jesteś we wcześniejszym tyg ciąży bo ja mam termin na 2.03 a jestem w 9 tgc, właśnie co zaczęłam ;-)

I polecam wszystkim przyszłym mama aby ściągnąć sobie aplikacje na tel ,,moja ciąża,, i tsm wylicza wam tydzień ciąży według terminu ost miesiaczki lub daty porodu i z tyg na tydz przesyła info co się dzieje z naszym organizmem i dzieckiem bardzo fajna aplikacja

I polecam wszystkim przyszłym mama aby ściągnąć sobie aplikacje na tel ,,moja ciąża,, i tsm wylicza wam tydzień ciąży według terminu ost miesiaczki lub daty porodu i z tyg na tydz przesyła info co się dzieje z naszym organizmem i dzieckiem bardzo fajna aplikacja

Też polecam aplikację ☺ juz w pierwszej ciąży śledziłam co się tam dzieje nowego w brzuszku

Pauilna witaj no to mamy wizytę w tym samym dniu z tym że ja już w wt słyszałam bicie <3 a 3.08 zobaczymy jak sie rozwija :-)
Paulina :-) dzięki za info o apce ściągnę sobie ją z chęcią, tyle że jestem 1/2 tyd później w ciąży niż wychodzi to z wyliczeń więc nie do końca się dzieję to u mnie co wychodzi z obliczeń :crazy:
Lewusek nie każda a ja nie mam :-D właśnie ją ściągam :-)

Ostatnia edycja:
Pauilna witaj no to mamy wizytę w tym samym dniu z tym że ja już w wt słyszałam bicie <3 a 3.08 zobaczymy jak sie rozwija :-)
Paulina :-) dzięki za info o apce ściągnę sobie ją z chęcią, tyle że jestem 1/2 tyd później w ciąży niż wychodzi to z wyliczeń więc nie do końca się dzieję to u mnie co wychodzi z obliczeń :crazy:
Lewusek nie każda a ja nie mam :-D właśnie ją ściągam :-)

To zamiast daty ostatniej miesiączki wpisz sobie tam datę co wychodzi z usg zapłodnienie i będziesz na bieżąco ☺

reklama
edit1989 oo dzięki jak tylko będę wiedziała to wpisze sobie czyli w poniedziałek bo chyba wtedy mi powie miałam w wt wizytę biło serce ale lekarz mi nie powiedział na kiedy termin nie wiem czy może za maleńkie było czy za wcześnie nie wiem :-)

Do góry