reklama
Czesc wszystkim przyszlym mamusiom ) U mnie tez radosc ogromna bo dwie kreseczki sa !! Zalapalam sie prawdopodobnie na koncowke marca
Tez udalo sie tak od razu, nawet zbyt nie przykladalismy sie do tych staran a tu prosze Dodatkowo to nasze pierwsze malenstwo. Pierwsza wizyte mam dopiero za dwa tygodnie i zyje w takiej niepewnosci czy wszystko w porzadku, mam nadzieje, ze bedzie wszystko okej !
Tez udalo sie tak od razu, nawet zbyt nie przykladalismy sie do tych staran a tu prosze Dodatkowo to nasze pierwsze malenstwo. Pierwsza wizyte mam dopiero za dwa tygodnie i zyje w takiej niepewnosci czy wszystko w porzadku, mam nadzieje, ze bedzie wszystko okej !
Ostatnia edycja:
Witam wszystkie "nowe" przyszłe mamy za mna dzisiaj pizza chodzi ale na obiad jadłam żurek i pierogi z jagodami takze juz nie przeginam hahaha.
Ja chodzę prywatnie do lekarza ale na szczęście wszystkie badania mam darmowe, ale to dlatego, ze moj lekarz pracuje w szpitalu w którym dostali kupę kasy na wszystkie badania, włącznie z prenatalnymi i na wszystko sie załapie
Oczywiście tez juz najchętniej bym wpadła do jakiegoś sklepu z ciuszkami, ale zdrowy rozsądek mówi ze dopiero w 2 trymestrze mozna cos oglądać takze będę sie tego trzymać
Ja chodzę prywatnie do lekarza ale na szczęście wszystkie badania mam darmowe, ale to dlatego, ze moj lekarz pracuje w szpitalu w którym dostali kupę kasy na wszystkie badania, włącznie z prenatalnymi i na wszystko sie załapie
Oczywiście tez juz najchętniej bym wpadła do jakiegoś sklepu z ciuszkami, ale zdrowy rozsądek mówi ze dopiero w 2 trymestrze mozna cos oglądać takze będę sie tego trzymać
Ja mieszkam na pogodnie
Jak jeździsz na spacer np do parku Kasprowicza itp , można iść razem ☺
Ja tez mysle o tych wszystkich malutkich rzeczach ale na razie dam sobie spokoj boje sie troche, bo ciaze bede prowadzic w UK takze zobaczymy jak sobie poradzimy )) Sa tu jeszcze jakies przyszle mamusie nie z Polski ?
Ostatnia edycja:
LilithGoth
Fanka BB :)
Jak jeździsz na spacer np do parku Kasprowicza itp , można iść razem ☺
mozna sie kiedys umowic
natka90
Manka_tk ja jestem z Irlandii
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
KubusiowaMama
Ja tez mysle o tych wszystkich malutkich rzeczach ale na razie dam sobie spokoj boje sie troche, bo ciaze bede prowadzic w UK takze zobaczymy jak sobie poradzimy )) Sa tu jeszcze jakies przyszle mamusie nie z Polski ?
Są są kilka dziewczyn jest z Irlandii, ja z Norwegii
ja najchetniej juz bym wypakowala z kartonow te wszystkie malenkie rzeczy, ale sie powstrzymuje poczekam jeszcze kilka miesiecy ciekawa jestem czy bedzie kolejny synus czy tym razem corcia
reklama