natka90
Fanka BB :)
Bylam na jutro mam scan
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzieki sylvi bo zaczelam juz świrowac ze cos jest nie tak ale maz mnie ustawił do pionu
Ja mam zamiar kupic wszystko unisex, bo prawdopodobnie nie bede chciala poznac plci dziecka [emoji14]. Chcialabym miec niespodzianke w dzien porodu.
Ale kto wie moze mi sie cos odmieni.
Sarna bardzo dużo nas jest Ja jak byłam początkiem lipca na badaniu bety to pani się wtedy śmiała, że jestem już którąś z kolei kobietą, która podejrzewa ciąże tego dnia, a zazwyczaj pojedyncze osoby przychodzą. Ale dodała jeszcze, że lato już jest,że pewno poczułyśmy klimat wakacyjny i się wyluzowałyśmy i się udało może coś w tym jest lato, wakacje, odpoczynek ... i dzidziuś w drodze