reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Ja nie mam jeszcze nic bo to pierwsza dzidzia i tez jestem strasznie ciekawa czy chlopczyk czy dziewczynka ;)

manka_tk a ja mam wyprawke i dla chlopca i dla dziewczynki juz gotowa :) dla chlopca po synku a dla dziewczynki-bo moj synus zrobil zarcik i udawal dziewczynke w brzuszku ;D oszukal wszystkich lekarzy;D i mam sporo różowych ubranek i kocykow;D

reklama
KubusiowaMama fajnie :) ja zamierzam te pierwsze rzeczy kupić takie w neutralnych kolorach, moja znajoma dowiedziała sie w 9 miesiącu ze jednak chłopak i miała duży problem bo wszystko różowe, a juz była w tak zaawansowanej ciąży to nie było jej łatwo latać znowu po sklepach ;)

Cześć dziewczyny nie dam rady nadrobić żeby wszystko przeczytać, za dużo piszecie :p
A ja dzisiaj znów do lekarza musiałam bo dalej mam problem z oddawaniem moczu i krwią w nim. Dostałam kolejny antybiotyk bo tamten nie pomógł. Przyszły wyniki i krwi w moczu mam bardzo dużo. Naszczescie narazie nie ma to wpływu na dzidziusia ale antybiotyk to antybiotyk :( Ja idę rana dzisiaj w kuchni bo mam 2 torty do zrobienia i jeszcze obiad i dzieci i obowiązki i padam po całym dniu, mam już dosyć.

KubusiowaMama fajnie :) ja zamierzam te pierwsze rzeczy kupić takie w neutralnych kolorach, moja znajoma dowiedziała sie w 9 miesiącu ze jednak chłopak i miała duży problem bo wszystko różowe, a juz była w tak zaawansowanej ciąży to nie było jej łatwo latać znowu po sklepach ;)
Ja mam zamiar kupic wszystko unisex, bo prawdopodobnie nie bede chciala poznac plci dziecka [emoji14]. Chcialabym miec niespodzianke w dzien porodu.

Ale kto wie moze mi sie cos odmieni.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

manka_tk cieszymy się razem z tobą na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

ola1990 u mnie podobnie 3 koleżanki poroniły 2 się nadal starają i nic zero są załamane teraz nie gadają ze mną bo ja jestem w ciąży :-(

Powiem wam że strasznie się czuję znowu się położyłam usnęłam teraz wstałam i jestem taka słaba nie wiem co mi dziś jest :-:)tak:

manka_tk cieszymy się razem z tobą na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

ola1990 u mnie podobnie 3 koleżanki poroniły 2 się nadal starają i nic zero są załamane teraz nie gadają ze mną bo ja jestem w ciąży :-(

Powiem wam że strasznie się czuję znowu się położyłam usnęłam teraz wstałam i jestem taka słaba nie wiem co mi dziś jest :-:)tak:

Ja mam tak samo kompletnie nie mam siły, włosy mi jeszcze do tego wypadają i paznokcie całe połamane.
Lekarz kazał mi już brać witaminy. Ciekawe ile mnie czeka badań bo u nas dopiero w 12 tygodniu robią.

ależ naskrobałyście tych postów :-D:-D

ja melduje że ju po wizycie jest ciałko zółte jest domek dla fasolki, zarodka póki co brak bo gin tweirdzi że to dość mloda ciąża - ost @ 13 czerwca, okresy mam długie bo okolo 30-32 dni i mozliwe ze to dopiero 3 tydzien co o tym myslicie?

kiedy powinnien pojawic sie zarodek?
wizyte mam 12 sierpnia ;-)

ironia u mnie było podobnie, ostatni okres 10.06 i tydzień temu (5t1d) też tylko pęcherzyk. teraz mam 1.08 i gin powiedział że powinno już być widać fasolkę, więc ty 12.08 już też pewnie zobaczysz

witam nowe mamusie:)
olencja, oby antybiotyk szybko pomógł, a ty trochę odpoczywaj, nnie szalej w kuchni;)
natka, to ty twarda jestes, ja bym nie wytrzymala;)

reklama
Olencja mi sie dziwne paznokcie u stop zrobily :/ strasznie pozolkly :/

Olencja bylas juz u gp??

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Byłam już u GP nawet wysłał mój list do szpitala i już ustalili mi wizytę na 12 tydzień. A dzisiaj byłam u GP z tym problemem moczowym znowu i dalej niestety po antybiotyku jest problem więc dziś dostałam inny.
A ty u gp jeszcze nie byłaś?

Do góry