reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Moje też pierwsze dziecko, choć męża nie ;] więc stresik też jest. Ale wierzę w instynkt macierzyński.
Tak sie boje żeby wszystko bylo dobrze, juz bym chciala sie dobrać do schowanych ubranek i gadżetów po siostrzenicy, ale nie wiem kiedy się odważę.

reklama
Witam nowe mamusie :)
nasze to też będzie pierwsze, nie mam nic dla malucha jeszcze, ale chętnie bym już wybierała wszystko, ale niestety muszę czekać.

Mi za to nie dobrze ale to z przejedzenia ;x napchałam się na śniadanie chyba za troje.
Mama do mnie codziennie dzwoni, chyba się bardziej przejęła niż ja, ale stara się to ukrywać :p

ja się tez obżeram przez ostatnie 2 dni az mąż się śmieje, bo jeszcze niedawno trzymalam diete i biegałam

ale cisza w domu, aż dziwnie tak, jak urwisa nie ma

a tak sobie przed chwilą z moją sunią odpoczywałyśmy;)
2015-07-23 15.19.15.jpg

Załączniki

• 2015-07-23 15.19.15.jpg
    2015-07-23 15.19.15.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 84
W pierwszej i w drugiej ciazy tam chodzilam i nigdy nie narzekalam na ginekologow, daja sierowania na wszystkie badania i wszystkie sa darmowe, na usg tez skierowanie daja i to z bardzo dobrym sprzetem ultrasonograficznym.
Z ktorej czesci szczecina jestes

O proszę . A będziesz tam chodziła do kobiety ? Podasz nazwisko ?;) ja samo centrum miasta a Ty ?

Dziewczyny jak Wy dużo piszecie :) Ciężko nadrobić :/

Roxxi przykro mi, trzymam kciuki, żeby teraz było tylko lepiej :)

Witam nowe przyszłe mamy :)

Moja też to pierwsza ciążą i też się stresuje, ale trzeba myśleć pozytywnie :):)

Ostatnia edycja:
milagros, pogodzi się:) ja miałam shih-tsu, miała ok. 5 lat jak urodził się mój syn i super zaakceptowała. niestety odeszła w czerwcu, co bardzo przeżyłam:(
mała też za nią tęskni, mimo że były ze sobą tylko rok.

reklama
Do góry