reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczyny kapuśniak pyyyycha! :D Zjadłam talerz i chyba jeszcze raz zjem z mężem, ale wzdęcie dostałam takie, że chyba będę chodzić w ustronne miejsce co chwilę :p

reklama
Czesc wszystkim przyszlym mamusiom ;)) U mnie tez radosc ogromna bo dwie kreseczki sa !! Zalapalam sie prawdopodobnie na koncowke marca :D
Tez udalo sie tak od razu, nawet zbyt nie przykladalismy sie do tych staran a tu prosze :) Dodatkowo to nasze pierwsze malenstwo. Pierwsza wizyte mam dopiero za dwa tygodnie i zyje w takiej niepewnosci czy wszystko w porzadku, mam nadzieje, ze bedzie wszystko okej ! :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie "nowe" przyszłe mamy :) za mna dzisiaj pizza chodzi ale na obiad jadłam żurek i pierogi z jagodami takze juz nie przeginam hahaha.

Ja chodzę prywatnie do lekarza ale na szczęście wszystkie badania mam darmowe, ale to dlatego, ze moj lekarz pracuje w szpitalu w którym dostali kupę kasy na wszystkie badania, włącznie z prenatalnymi i na wszystko sie załapie :)

Oczywiście tez juz najchętniej bym wpadła do jakiegoś sklepu z ciuszkami, ale zdrowy rozsądek mówi ze dopiero w 2 trymestrze mozna cos oglądać takze będę sie tego trzymać :)

My tez pierwsza ciąża w pierwszym miesiacu "starań" chociaż bardzo zaplanowane to i tak szok nie mały był, bo wszędzie sie słyszy o kilku lub kilkunastu miesiącach starań

Ja tez mysle o tych wszystkich malutkich rzeczach ale na razie dam sobie spokoj :D boje sie troche, bo ciaze bede prowadzic w UK takze zobaczymy jak sobie poradzimy :))) Sa tu jeszcze jakies przyszle mamusie nie z Polski ? ;)

Ostatnia edycja:
Ja tez mysle o tych wszystkich malutkich rzeczach ale na razie dam sobie spokoj :D boje sie troche, bo ciaze bede prowadzic w UK takze zobaczymy jak sobie poradzimy :))) Sa tu jeszcze jakies przyszle mamusie nie z Polski ? ;)

Są są :) kilka dziewczyn jest z Irlandii, ja z Norwegii:)
ja najchetniej juz bym wypakowala z kartonow te wszystkie malenkie rzeczy, ale sie powstrzymuje ;) poczekam jeszcze kilka miesiecy ;) ciekawa jestem czy bedzie kolejny synus czy tym razem corcia :)

reklama
Do góry