reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziękuję bardzo, dziś już mam troche lepszy humor, narzeczony uważa że wie co robił i wie co z tego wyrośnie :) i mama trochę mnie uspokoiła, bo zadzwoniłam do niej po wizycie- musiałam się wygadać. pozostaje mi być dobrej myśli, bo i tak nic zrobić nie mogę :)
Mój też mówi że on wie co on zrobił dlatego jego zdaniem będzie chłopczyk a ja mu troszkę dokuczam i mówię że to dziołcha i koniec :p hehe

reklama
Ja wlasnie wrocilam z przychodni, kiedy podeszlam do rejestracji i powiedzialam ze do ginka chce sie zapisac powiedziala ze za miesiac dopiero, ja jej na to ze jestem w 8tc a ona to w takim razie na 27 lipca na 14. Da rade?da hehe i to na nfz.

Glowa dalej peka, dzisiaj po 19 idziemy ogladc mieszkanie.

Ja wlasnie wrocilam z przychodni, kiedy podeszlam do rejestracji i powiedzialam ze do ginka chce sie zapisac powiedziala ze za miesiac dopiero, ja jej na to ze jestem w 8tc a ona to w takim razie na 27 lipca na 14. Da rade?da hehe i to na nfz.

Glowa dalej peka, dzisiaj po 19 idziemy ogladc mieszkanie.

Wszystko się da tylko nie każdemu się chce ): ja zmykam po mamę bo dziś robimy pierogi ruskie :)

Lewusek ja tez zielona z angielskim medycznym bylam. Teraz juz lepiej, bo sie douczylam przed wizyta ;)

Ironia ja pracuje i bede pracowac do konca ciazy.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Ja jak byłam w pierwszej ciąży to też miałam cykora z językiem. Ale dałam rade. Po tylu latach juz nie mam problemu z językiem, ale stres pewnie nadal taki sam będzie.
Lewusek wypisz sobie podstawowe słówka o porodzie i to tak naprawdę wystarczy
Pierwszy dzień, gdzie prawie nie mam mdłości - jakie wspaniale uczucie!!!

Ja rano mdlosci nie mialam a teraz znowu powtorka z wczoraj sie zbliza.Mało tego zjadlam dwie gruszki potem napilam sie ice tea i teraz mam kolejny problem z toaleta he he

Cześć wszystkim :) ja po wczorajszej wizycie bardzo sie uspokoilam :) ciąża urosła i zgadza sie z ostatnia miesiączka idealnie, 7tydzien +3 dni, termin wyliczony na 06.03, gin założył mi kartę ciąży i dostałam skierowanie na milion badań :o chce mnie widzieć co trzy tyg. No i najważniejsze serduszko biło, kamień z serca mi spadł, nawet mi te mdłości tak nie przeszkadzają już :)

milagros24 głowa do góry, ja tez sie bardzo stresowalam bo na pierwszej wizycie lekarz stwierdził za mała ciążę, a teraz jak wystrzeliło to aż sam sie zdziwił ;)

Wydaje mi sie ze mój gin trochę za bardzo przesadza, przepisał mi luteine która mam brać w sierpniu, bo wyjeżdżam na kilka dni ok 600 km samochodem zrobię w ciagu dnia, w ogóle kręcił nosem żebym nie jechała, ale to dla mnie bardzo ważne, ponieważ moja siostra bierze ślub i bardzo chce na nim być. Wolałam sie go nie pytać narazie o wyjazd za granice bo planujemy z chłopakiem wakacje w październiku jak będzie wszystko ok, ale chyba poczekam z tym pytaniem do września jak minie pierwszy trymestr. Może nie będzie żadnych przeciwwskazań :)

reklama
Do góry