reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Hej

Ale naprodukowałyście...szok

Milagros mocno trzymam kciuki za Ciebie i za to by maleństwo na następnej wizycie się ujawniło.

Ironia ja już na L4 jestem.

Bar Ty się nie martw jak to będzie. Ciesz się ciążą. Czytaj, odpoczywaj i rób wiele rzeczy na które masz ochotę. W drugiej ciąży nie będziesz miała na to czasu.

Ola gratki udanej wizyty.

Duncia życzę udanej wizyty i bardziej wygadanego lekarza. W Toruniu też upał. Jak córka się obudzi to zrobię jej basen na balkonie.

reklama
no ja tez nie mam wiekszego wyjscia z pracą :p mam kilku podwykonawców więc będę tylko zarządzać pracami jak bede bardzo zmeczona :) a z tymi zusami to cos zle przeczytalam bo dostałam od ksiegowej jeszcze jedno wyliczenie ze jak w 7 mc ciazy zaplace do konca po 1600 zł za chorobowe to pozniej dostane 1400 zł co miesiac przez rok wiec to by było super byłoby na spokojnie na nianię i pieluchy :D i na to się pewnie zdecyduje :-)

oj nie łatwo tak wszystko ogarniac... ja dzis zrobilam pyszny obiadek i idziemy chyba na chwilke sie położyć i wracam do pracy :)

Duncia
na to wygląda :D

jutro usg o 13 troche cie cykam co to będzie...

nailie pamietam wszystko:) a slowo 'macica' to wrecz wrylo mi sie w pamiec i chyba nigdy nie zapomne:-D
a mi sie znowu zaczal jadlowstret:( to samo co w pierwszej ciazy. Na mysl o tym, ze mam cos zjesc robi mi sie niedobrze. Dzisiaj na obiad zjadlam sam makaron bo tylko to bylam w stanie przelknac. Ehh.. oby do drugiego trymestru..

siemka a może któraś jest z Radomia lub Warszawy???
umnie mdłości przeszły cycki mnie nie bolą tylko smażonego jeść nie mogę nie wchodzi mi wczoraj miałam barszcz czerwony z ziemniakami a dziś kluski śląskie z sosem pieczarkowym jemu dużo owoców ale czas na zwolnieniu się tak dłuży nie sam-owicie a dzis upal nie samowity może na weekend pojadę do teściowej bo w bloku cieżko wytrzymać

Dziewczyny, w ostatniej chwili stwierdzilismy z mężem, że jakoś damy radę i chociaż na 4 noce chcemy się przejechać nad morze. Myślicie, że jak pojedziemy w ciemno to coś się uda znaleźć? Bo od wczoraj szperam po necie i czarno to widzę :p.

ja jestem z Lublina ale teraz mieszkam w Radomiu. Jeśli chcesz zapytać o polecanego lekarza to pytaj mnie a ja Ciebie :p nie wiem nic, trafilam na jednego konowala co mnie nastraszyl i od tamtej pory jezdze do swojego zaufanego w LU... zapisalam się za to w Radomiu do ginekologa- endokrynologa (bardziej ze względu na tarczycę, ale i zeby miec dwa w jednym przy okazji) Wróblewski się nazywa. Zobaczymy, ocenimy :p Może ktoras z Was poleci ginekologa lub endokrynologa z Radomia?

Dziś mam wizytę w lublinie stresuję się bardzo... mąż w ogole rzucił pomysł ze chcialby wejśc ze mna i zobaczyc kropka na usg. a to przecież "dowcipne" usg :p

Nie rozumiem dlaczego lekarze tak straszą z tą wielkością zarodka w pierwszych tygodniach. ja na 1 wizycie mialam sam pecherzyk 3 mm a za tydzien pecherzyk mial 13 mm i w srodku byl zarodek 2,5 mm. takze to bardzo szybko potrafi urosnąć :tak::tak: takze zamiast straszyc powinien powiedzieć ze zapraszam panią za tydzien za dwa bo tak czy siak tak zaleci a swoje podejrzenia przemilczec do tego czasu. po co stresowac biedne kobiety

Ostatnia edycja:
reklama
Bylam teraz od 10 do 13 nad morzem i mowie ze obdzwonilismy wszystkich praktycznie zeby przenocowac i jest lipa jak znajdziesz cos na bookingu to jest na 100% pewne
Ja robilam rezerwacje na lipiec miesiac wczesniej

Do góry