reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Kubusiowa o kurczę wspolczuje jadlowstretu. U mnie jednak te mdlosci się włączyły :(

Zakochana papuga ja jestem z Wawy :tak:

Volka my jechalismy na weekend nad morze na początku wakacji, rezerwowalismy pokoje chyba 2 dni przed wyjazdem i bylo sporo miejsc. W ciemno mysle ze mozna jechac tylko pytanie za ile i jak daleko do plazy :sorry: my za to ostatnio prawie co weekend jezdzimy na mazury pod namiot w ciemno, na polach campingowych zawsze jest miejsce :tak:

Koczi moj byl przy kazdym usg, nawet dowcipnym ;) teraz będzie inaczej bo ktoś musi z małą posiedzieć

Kubusiowa o kurczę wspolczuje jadlowstretu. U mnie jednak te mdlosci się włączyły :(

Zakochana papuga ja jestem z Wawy :tak:

Volka my jechalismy na weekend nad morze na początku wakacji, rezerwowalismy pokoje chyba 2 dni przed wyjazdem i bylo sporo miejsc. W ciemno mysle ze mozna jechac tylko pytanie za ile i jak daleko do plazy :sorry: my za to ostatnio prawie co weekend jezdzimy na mazury pod namiot w ciemno, na polach campingowych zawsze jest miejsce :tak:

Koczi moj byl przy kazdym usg, nawet dowcipnym ;) teraz będzie inaczej bo ktoś musi z małą posiedzieć

ja tez wawa Wilanow:-)

Nailie moj teraz tez na wszystkie usg chodzi, bo z mala siedzi wtedy babcia.

Koczi u mnie takze maz na usg dowcipnym byl obecny.

Ola, Koczi dziekuje Wam bardzo.;-) Pani doktor w sumie nie chciała mnie nastraszyć, powiedziała z uśmiechem że jeszcze na karte ciąży za szybko, ze ciąża jest mniejsza, ale że dla tak wczesnej ciąży to 4 dni to bardzo dużo, ale uprzedziła o możliwych ewentualnościach i kazała w razie plamień od razu dzwonić, a jeśli chodzi o krwawienia to od razu do szpitala.

Reszta paranoi to raczej moja psychika, która lubi się nakręcać ;)

Ale poczytalam Was troche i jestem spokojniejsza, fajnie się czyta o waszych mdłościach, zachciankach, czy jadłowstrętach :D jesteście taka moją miłą odskocznią :tak:

a co do urlopów, my planowaliśmy w przyszłym tygodniu wyskoczyć na 4 dni na domki letniskowe nad jezioro ze znajomymi, i jeśli dalej będę się czuła tak dobrze jak teraz to myślę ze nic nie szkodzi na przeszkodzie, cena to 30zl/os. wiec nie majątek :)

reklama
Ja już po wizycie. Niestety ciąza mała jak na swój wiek pecherzyk 1 cm zarodek 1.7 mm. Dodatkowo na jajniku cysta 5cm. Jutro hcg jak spadnie mam czekać na krwawienie. Ustanie moich objawów nie zwiastuje dobrze. Także szykuje się na najgorsze. Jutro o tej porze będzie juz wszystko jasne.

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka

Do góry