reklama
natka90
Fanka BB :)
Co niektore z nas na zwolnienie pojda dopiero 2 tyg przed terminem porodu :₩
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Eviczek
Początkująca w BB
U mnie w pracy zwolnienia nie sa platne, takze ja pewnie popracuje tak jak w pierwszej ciazy czyli do 8 miesiąca a potem pojde od razu na macierzyńskie.
zakochana_papuga
Początkująca w BB
chrobek jak mi lekarz nieda 24 lipca zwolnienia tez ide prywatnie bo nie mam zamiaru dojezdzac codziennie do pracy jutro wam dam relacje co mi szefowa powiedziała na temat ciazy az sie boje znia gadac na ten temat
Eviczek
Początkująca w BB
Fruzka Mieszkam i pracuje w UK, niestety ale nie we wszystkich firmach są platne zwolnienia
Hej dziewczyny ;-) ja już po pracy, ciężko było, do południa nic przełknąć nie mogę ehh...
Milagros ja też objawów żadnych nie miałam do 6 tygodnia, potem się zaczęło... Przeszłam praktycznie na weganizm hehhe nic mi nie smakuje oprócz warzyw i owoców i jeszcze kasza wchodzi jakoś, jutro spróbuję makaron ;-)
A nerwów nie mam, chyba tylko mnie denerwuje że głodna chodzę ehh
Milagros ja też objawów żadnych nie miałam do 6 tygodnia, potem się zaczęło... Przeszłam praktycznie na weganizm hehhe nic mi nie smakuje oprócz warzyw i owoców i jeszcze kasza wchodzi jakoś, jutro spróbuję makaron ;-)
A nerwów nie mam, chyba tylko mnie denerwuje że głodna chodzę ehh
natka90
Eviczek u mjie to samo. Moja firma nie placi ani grosza jak sie jest na zwolnieniu (pracuje w irlandii). A z socjala ciezko by bylo wyzyc.
Eviczek
Początkująca w BB
Natka90 to jestesmy w tej samej sytuacji, trzeba bedzie sie jakos przemeczyc do tego 8-9 miesiaca :/ najgorsza bedzie koncowka.
reklama
natka90
Damy Eviczek rade
Nie mam mdlosci ale dzisiaj do mnie do kasy podeszla dziewczyna od ktorej tak nie ladnie pachnialo ze poszlam zwymiotowac :/ Nie wytrzymalam
Nie mam mdlosci ale dzisiaj do mnie do kasy podeszla dziewczyna od ktorej tak nie ladnie pachnialo ze poszlam zwymiotowac :/ Nie wytrzymalam