reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Mnie też bolą cały czas tak samo. Powiększyły się odkąd jestem w ciąży no i są bardziej wrażliwe, to na pewno.
To ja widzę, że same nerwusy tu, bo ja też czasami to mam takie nerwy i nie umiem się powstrzymać a potem jestem zła na siebie, że krzyczę i że to nic nie daje.

Mnie tez chyba tak samo, głównie po bokach i sutki no i powiększyły się o jeden rozmiar, z czego się cieszę bo do dużych nie należą;) Ale to może przez Duphaston (progesteron).

Lewusek, a w jakim wieku masz córki?

Ja też jestem nerwusek ehhh :( ale jakoś inaczej nie da się.
Mnie piersi teraz już mniej bolą ale na początku to była masakra nie mogłam ich dotknąć mąż też więc nie był zadowolony :p
A co do rozmiarów to ja też wielkością nie grzeszę ale na razie nie widzę żeby jakoś mi urosły.

Chrobek jak chodzę na nfz facet jest super delikatny itp ale powiedział ze za wcześnie żeby na zwolnienie iść.
Milagros ja wczoraj jeździłam na rolkach myślę ze jak sie dobrze czujesz to mozna jezdzic na rolkach i na rowerze spokojnie umnie do póki się nie pokaże brzuch mam zamiar biegać i jeździć na rolkach choć w pierwszej ciąży przytyłam tylko 10kg i miałam bardzo mały brzuch miałam cesarkę a ten poród chce by był naturalny jak się tylko da chce porównać co jest lepsze

haha a ja myślałam, ze tylko ja taki nerwus jestem. ja tez rano przeważnie budzę sie z lekkim stresem, a czasami w ciagu dnia to wręcz jakiś mieuzasadniony straszny lek potrafi mnie chwycić, ale ostatnie lata były dla mnie dość stresujące wiec to pewnie dlatego.

u mnie to głownie mój maź i córa chcieli drugiego dziecka, ja po dramatycznych przeżyłciach podczas ostatniego porodu jakiś uraz mam i boje sie strasznie

mi lekarz tez nie chciał dać l4 bo nic sie nie dzieje ale w pon idę do innego, nie bedę chodziła do pracy po tym jak złożyłam wypowiedzenie a teraz muszę wszystko cofać, poza tym tylko siedzę tam przez 8 godz i gapie sie w komp bo nie dają mi juz nic do pracy w związku z moim odejściem, a atmosfera gesta

Mi sie piersi powiekszyły niestety... Moge sie z Wami podzielic jak chcecie hehe oddam 2 rozmiary :-D:-D
Co Wy takie nerwowe?? Spokojnie kobietki nerwy Wam nic nie dadza .... :)

Fruzka kiedy masz wizyte??

reklama
Zakochana ja chodze prywatnie i lekarz nie robi problemu z L4. Slyszałam, ze na NFZ to co niektorzy lekarze dopiero w piatym miesiacu daja L4

Serduszko ja tez moge troche piersi oddac, nawet 4 rozmiary

Ostatnia edycja:
Do góry