reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

To szybko masz wizyte ;)

U mnie pomiedzy ostatnia wizyta i nastepna jest 5 tyg roznicy :/.

Ostatnio bylam w 8t4d kolejna m w 13t4d (za 2tyg). Tez sobie wlosy wyrywam, bo tez jestem po stracie :(

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja detektora nie mam zamiaru kupować, też bym się stresowała zbytnio jakbym nie umiała tętna znaleźć. Asia1989 ale jak Ciebie uspokaja to bardzo dobrze :)

A co do ciężarnych w okół to kilak nawet jest :) a jedna z koleżanek termin porodu ma dzień przede mną :-)

Bursztynek, Aga WITAJCIE!!
Sarna ja też w szoku ze tak wcześnie koslrzystasz z tego urządzenia, po poronieniu myślałam że nie przetrwam bez tego cudu techniki, ale jakoś zawsze były ważniejsze wydatki i okazało się że idzie wytrzymać bez. Tak z ciekawości poznałaś prawdopodobne przyczyny poronien? Na jakim etapie ciąży wystąpiły?

Mantka rozumiem ze jak będziesz w Pl to nie omieszkasz popatrzeć sobie dzidzi na usg;-) ? U nas napewno ułamek kwoty jaką zaplacilabys w UK.

Co do ciężarnych w otoczeniu to do wczoraj miałam biurko obok w pracy, dziś już okazało się że ciąża nieaktualna :-( miała termin bliski mojego, tylko ze o mojej ciąży jeszcze nikt w pracy nie wie, no i teraz nie wiem jak się zachować, bo dla tej dziewczyny wiadomość o mojej ciąży będzie pewnie jak gwóźdź do trumny...

Dziewczyny my odpoczywamy jutro masaż z uwzględnieniem mojej ciąży jest pięknie jak mi się uda to podrzucę jakąś fotkę bo z tel korzystam :) sarna super że dzidzia taka duża :) a także witam nowe mamusie; )

reklama
No u mnie kuzynka ma termin na luty i dwie koleżanki na marzec- także dzieje się:-)
A ja się dzisiaj trochę lepiej czułam i pojechałam do kosmetyczki. Zrobiłam sobie hybrydy i regulację brwi- od razu człowiek lepiej się czuje:-D

Do góry