reklama
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Ja to nawet paznokci nie maluje chociaz ide jutro na wesele i sie nad tym zastanawiam malowac czy nie [emoji14]
Witam wszystkie mamusie!Chciałabym się przywitać Jestem w 11+4 tc i to moja 5 ciaza. Trochę niespodziewana ale już zdązylam sie przyzwyczaić do tej mysli. Termin mam na 7 marca. Poza tym czuje się dobrze,w odróżnieniu od poprzednich ciąż w tej mam delikatne mdłości ale za to mega zmęczenie. No i muszę brać Eutyrox na tarczyce i mam na jajniku torbiel która lekarz obserwuje i zobaczymy .Na poczatku miałam krwiaka ale na szczescie sie ladnie wchlonal wiec problem z glowy. Kolejna wizyte mam w przyszlym tygodniu i beda to prenatalne wiec moze juz sie dowiem kto u mnie zamieszkalpozdrowka i milego dzionka
Sarna80
Manka
Tak usg robiłam w Polsce, ale na samolocie też wylądowałam bo miałam delikatne plamienia więc mnie tez sprawdził, ale on nie zauważył żadnego krwawienia i wszystko ok!!!
Witam nowe mamusie
ja maluje sobie paznokcie to nie zaszkodzi, jedynie co to staram się nie wdychać zapachu!!
a ja się nie zgodziłam na badania na downa , niepotrzebny mi dodatkowy stres i narażanie płodu, a co usunęłybyście ciążę gdyby się okazało się, że jest coś nie tak??
no a we wtorek usg w uk i znowu zobaczę malca
Tak usg robiłam w Polsce, ale na samolocie też wylądowałam bo miałam delikatne plamienia więc mnie tez sprawdził, ale on nie zauważył żadnego krwawienia i wszystko ok!!!
Witam nowe mamusie
ja maluje sobie paznokcie to nie zaszkodzi, jedynie co to staram się nie wdychać zapachu!!
a ja się nie zgodziłam na badania na downa , niepotrzebny mi dodatkowy stres i narażanie płodu, a co usunęłybyście ciążę gdyby się okazało się, że jest coś nie tak??
no a we wtorek usg w uk i znowu zobaczę malca
Ja wokoło cały czas widzę ciężarne teraz zmykam na godz . masaża potem relaks na basenie a nową mamusie witam serdecznie a co do hybryd to ja na urlop sobie zrobiłam a no i na prenatalne się umówiłam na 3.09
Ostatnia edycja:
Mała_Mi_89
No to chyba ja zasiade na balkonie i tez sobie pomaluje
reklama
Mała_Mi_89
Zazdroszcze basenu Ja mam zakaz wszelkiej aktywnosci do 4 miesiaca a z basenu moja gin radzi rezygnowac mimo ze pomaga na kregoslup ale mowi ze nie ufa czystosci tych basenow. Sama nie wiem czy bede chodziła chociaz ochote mam wielka [emoji14]