reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
nie wiem, moja kosmetyczka twierdzi że lepiej odpuścić w pierwszym trymestrze, bo lampa UV, a poza tym w lakierach i bazach są silne środki chemiczne.

Witam wszystkie mamusie!Chciałabym się przywitać:) Jestem w 11+4 tc i to moja 5 ciaza. Trochę niespodziewana ale już zdązylam sie przyzwyczaić do tej mysli. Termin mam na 7 marca. Poza tym czuje się dobrze,w odróżnieniu od poprzednich ciąż w tej mam delikatne mdłości ale za to mega zmęczenie. No i muszę brać Eutyrox na tarczyce i mam na jajniku torbiel która lekarz obserwuje i zobaczymy .Na poczatku miałam krwiaka ale na szczescie sie ladnie wchlonal wiec problem z glowy. Kolejna wizyte mam w przyszlym tygodniu i beda to prenatalne wiec moze juz sie dowiem kto u mnie zamieszkal:)pozdrowka i milego dzionka:)

Manka
Tak usg robiłam w Polsce, ale na samolocie też wylądowałam bo miałam delikatne plamienia więc mnie tez sprawdził, ale on nie zauważył żadnego krwawienia i wszystko ok!!! :)
Witam nowe mamusie :)
ja maluje sobie paznokcie to nie zaszkodzi, jedynie co to staram się nie wdychać zapachu!!
a ja się nie zgodziłam na badania na downa , niepotrzebny mi dodatkowy stres i narażanie płodu, a co usunęłybyście ciążę gdyby się okazało się, że jest coś nie tak??
no a we wtorek usg w uk i znowu zobaczę malca :)

Hej ja też idę na wesele dziś . Zrezygnowałam z hybrydy ,bo też myślę że nie powinno się , ale zgrzeszylam i pomalowalam paznokcie.. wczoraj się umuwilam na wizytę i idę na koniec sierpnia .

Ja wokoło cały czas widzę ciężarne :)teraz zmykam na godz . masaż;)a potem relaks na basenie a nową mamusie witam serdecznie :) a co do hybryd to ja na urlop sobie zrobiłam a no i na prenatalne się umówiłam na 3.09:D

Ostatnia edycja:
reklama
Zazdroszcze basenu :) Ja mam zakaz wszelkiej aktywnosci do 4 miesiaca a z basenu moja gin radzi rezygnowac mimo ze pomaga na kregoslup ale mowi ze nie ufa czystosci tych basenow. Sama nie wiem czy bede chodziła chociaz ochote mam wielka [emoji14]

Do góry