reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

W koło mnie cisza wszyscy maja maluszki dwuletnie albo urodzone na poczatku roku wiec jestem jedyna wśrod znajomych i rodziny ;) Swoja droga rodzina jeszcze nie wie poza rodzicami i siostrami naszymi [emoji14]

reklama
jakoś zabiegana jestem i nie bardzo miałam czas wczoraj wejść by się pochwalić!!
Moje maleństwo ma 6.61cm a termin z usg wyszło mi na.... 23.02. dzień po urodzinach mojej córci ;)
no i pierwsze przypuszczenia to chłopak, ale to na razie jeszcze nic pewnego!!!
W poprzedniej ciąży z córcią było wszystko inaczej więc może faktycznie uda się tym razem chłopak!

jeśli chodzi o mebelki to na razie nic nie planujemy bo na początku na pewno będzie u nas w sypialni, a później zrobimy pokoik.
Witam nową mamusię :)
a w chiński kalendarz nie wierzę!

Sarna80 Ty prowadzisz ciaze za granica a to usg robilas w Polsce czy pomylilam Cie z ktoras ? ;) jezeli tak, to ginekolog robil samo usg czy dodatkowo jakies inne badania wykonywalas ? ;)

Dzisiaj sie od kolegii z pracy dowiedzialam, ze w Irlandii nie ma czegoa takiego jak badanie faldu karkowego i kosci nosowej... Jego zona jest w ciazy wiec sie go spytalam bo jest na bierzaco... Dziwnie na mnie patrzyl jakbym sobie to z kosmosu wymyslila...

Sama sie spytam jak bede na usg :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
arusiowa, Zrobione miałam wszystkie możliwe badania, zespół antyfosfolipidowy wyszedł mi na granicy normy i teraz przyjmuję wszystkie leki jakie się da, i wierzę bardzo głęboko, że się uda.
U mnie 2 poronienia przez zatrzymanie serduszka i 2 ciąże pozamaciczne z usunięciem jajowodu. W dwóch pierwszych ciążach od razu było coś nie tak, dzieci były młodsze o 2-3 tygodnie, a owulacja monitorowana więc nie było pomyłek

Do góry