reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

W koło mnie cisza wszyscy maja maluszki dwuletnie albo urodzone na poczatku roku wiec jestem jedyna wśrod znajomych i rodziny ;) Swoja droga rodzina jeszcze nie wie poza rodzicami i siostrami naszymi [emoji14]

reklama
jakoś zabiegana jestem i nie bardzo miałam czas wczoraj wejść by się pochwalić!!
Moje maleństwo ma 6.61cm a termin z usg wyszło mi na.... 23.02. dzień po urodzinach mojej córci ;)
no i pierwsze przypuszczenia to chłopak, ale to na razie jeszcze nic pewnego!!!
W poprzedniej ciąży z córcią było wszystko inaczej więc może faktycznie uda się tym razem chłopak!

jeśli chodzi o mebelki to na razie nic nie planujemy bo na początku na pewno będzie u nas w sypialni, a później zrobimy pokoik.
Witam nową mamusię :)
a w chiński kalendarz nie wierzę!

Sarna80 Ty prowadzisz ciaze za granica a to usg robilas w Polsce czy pomylilam Cie z ktoras ? ;) jezeli tak, to ginekolog robil samo usg czy dodatkowo jakies inne badania wykonywalas ? ;)

Dzisiaj sie od kolegii z pracy dowiedzialam, ze w Irlandii nie ma czegoa takiego jak badanie faldu karkowego i kosci nosowej... Jego zona jest w ciazy wiec sie go spytalam bo jest na bierzaco... Dziwnie na mnie patrzyl jakbym sobie to z kosmosu wymyslila...

Sama sie spytam jak bede na usg :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
arusiowa, Zrobione miałam wszystkie możliwe badania, zespół antyfosfolipidowy wyszedł mi na granicy normy i teraz przyjmuję wszystkie leki jakie się da, i wierzę bardzo głęboko, że się uda.
U mnie 2 poronienia przez zatrzymanie serduszka i 2 ciąże pozamaciczne z usunięciem jajowodu. W dwóch pierwszych ciążach od razu było coś nie tak, dzieci były młodsze o 2-3 tygodnie, a owulacja monitorowana więc nie było pomyłek

Do góry