reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Witaj bursztynek:)

Goka super wieści z wizyty, ja też zawsze kontakt z kotami i nie przechodziłam toxo wiec teraz trzeba się pilnować..

Ja już po fryzjerze, przyciemniłam trochę włoski bo nie chciałam rozjaśniacza stosować, ale wyszło fajnie. I dowiedziałam się że moje dwie koleżanki też w ciąży i to marcóweczki:) chyba będzie wyż demograficzny:)

reklama
kupiłam detektor tętna płodu, i dzisiaj słucham jak słodko bije serduszko mojemu bąbelkowi :) i chyba wytrzymam do wizyty :)

Ja znam dziewczyny, ktore mialy detektor i im ciezko w 20 tyg bylo zlapac tetno dzidzi, bo wstarczylo ze bylo inaczej ulozone.

Teraz przejrzalam kilka ofert detektorow to przedzial, w ktorym mozna zaczac go uzywac to 12-16 tydzien.

Ja detektora napewno nie kupie, bo jakbym nie mogla tetna znalezc to bym chyba oszala i wlosy sobie powyrywala.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

no ja po 4 poronieniach muszę go mieć, by bym latała na wizytę co tydzień, w instrukcji jest napisane, że od 9 tc , słuchałam na internecie bicia serduszka z usg i przez detektor, i znalazłam taki sam dźwięk :)

hej z tym detektorem to racja na dwoje wróżyła, z jednej strony fajnie, ale z drugiej...
no moje maleństwo chyba będzie pierwsze rwało się na świat jeśli chodzi o termin tak naprawdę to powinnam być w lutowych mamuśkach, może zacznę je tez podczytywać ;)
BarBra udanych wakacji
Dzasti co to za dowcipy ;) ? wystarczy mi jedno , starsza córcia i tak wymaga dużej mojej uwagi, bo to taki mój pupilek i ciągle mama
NO u mnie też dużo koleżanek w ciąży!! Był wyż gdy córcia się rodziła i teraz chyba znowu będzie podobnie a jak u Was otoczenie ? dużo ciężarnych?
my jeszcze do soboty i niestety powrót do codzienności ;(

Witam nowa mamusie ;)

Ja wlasnie wrocilam z wizyty ;)
Pobrali mi krew, jak jakies wyniki beda nie tak, to mnie poinformuja. Teraz czekam na list ze szpitala, w ktorym podadza mi termin pierwszego USG ;) Termin porodu wyznaczony na 28 marca. Teraz jestem w 8tyg 4d czyli wszystko dobrze wyliczylam :p Kolejna wizyta z polozna w mniej wiecej 18 tyg, dopiero mam sie umowic po USG :) a tymczasem czekam na lot do Polski, to juz w przyszlym tygodniu :D

Asia a kiedy masz kolejna wizyte??

Sarna u mnie w towarzystwie brak ciezarnych i w rodzinie tez sie dzieci nie rodza, bo malo mlodych jest :/.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
no u mnie ciężarnych bardzo dużo? to dobry znak ?
2 koleżanki z pracy też na marzec i żona kolegi męża też na marzec :)
wizytę mam w poniedziałek

Do góry