reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar Bra miłego wypoczynku :-)

Sarna super wiadomości, maluszek juz bardzo duży :-)

Ja dalej wypoczywam, teraz sobie jeszcze leżę a babcia zajmuje się synkiem :-)

Mi z tego chińskiego wychodzi dziewczynka ale ja czuję chłopca :-)

reklama
Witaj Bursztynek!
Dzięki za linka do tych darmowych badań, może przejadę się do Poznania- i tak mnie taniej wyjdzie niż dodatkowa wizyta ;). Tylko napisali, że nie zaleca się przeprowadzania w przeciągu 2 tygodni od poprzedniego a ja będę miała robione 1 września teraz. No ale 19 to już ponad 2 tygodnie heh.
A jeszcze z tego chińskiego kalendarza to powinnam mieć córkę w pierwszej ciąży a mam dwóch chłopaków :D

Sarna80 ojej, to pewnie pierwsza będziesz witać maleństwo :tak: Oczywiście w terminie ;-)

Misssoni ja pamiętam, jak moja babcia się zawsze kłóciła ze mną że dziewczynki to na niebiesko, bo na obrazkach ze świętymi kobiety zwykle były na ten kolor poubierane :sorry:

Asia1989 oo fajna opcja z tym darmowym usg, ale niestety u mnie w mieście nie ma :sorry: Najbliżej bym miała do Płocka, ale już to się chyba odbyło :sorry:

Barbra miłego wypoczynku :tak:

Bursztynek90 witaj :tak:

Dziś rano jeszcze leżąc w łóżku zrobiła mi się mała kulka z lewej strony brzucha, ale to śmiesznie wyglądało, w pierwszej ciąży miałam to samo, na takim samym wczesnym etapie ;-) Pewnie jelita też miały swój udział w tym, ale bez ciąży tak mi się nie dzieje :sorry:

A ja wybieram sie do fryzjera :D w koncu, juz nie moge na siebie w lustrze patrzec.
nailie- ja tak mialam w 10 tyg. w szoku bylam ze tak wczesnie cos czuje.

Melduję się po wizycie,wszystko dobrze dzidzius ma 4 cm i serduszko ładnie bije.Mielismy chwilowy kryzys, bo wyszły mi igg toxo dodatnie,a igm laboratorium zgubilo.Ja z ostatniego badania 3 lata temu wiedzialam,ze toxo nie przechodzilam,więc strach był czy teraz to nie świeża infekcja,ale chwala Bogu zrobilam na cito badania i igm wyszly ujemne,czyli musialam przechorowac w ciagu tych 3 lat.Smieszne jest to,ze przez cale dziecinstwo nie mylam owocow,warzyw,karmilam i opiekowalam sie bezdomńymi kotami i toksoplazmozy nie zlapalam.Teraz jak sie pilnuję to złapałam.

reklama
Do góry