reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

dzastibasti 3mam kciuki, pochwal sie jak wrócisz
ja sie męcze z bolem zęba ... w całym miescie nie ma dentysty ktory odebrałby tel. ... jeszcze ta temperatura ... nie zazdroszcze tym dziewczynom, które teraz sa w bardziej zaawansowanej ciazy

reklama
Hej dziewczyny, wszystkim gratuluję dużych fasolek, trzymam kciuki za wizyty ;) ja dziś tez po wizycie, usg nie było, mam zlecony szereg badań, gin się chyba dyskretnie za głowę złapał czemu ten pierwszy mi tak mało zlecił ;) następna wizyta 7 września, pewnie już z usg z pomiarami. Pocieszam się tylko tym ze przy dziecku szybko czas leci, tak to nawet nie zauważę, a będzie wrzesień :sorry: ogólnie to dołączam się do modlow o chłodniejsze dni, ja się strasznie męczę przy takich temperaturach, dla mnie idealnie jest późną wiosną bądź wczesną jesienią, a nie kiedy człowiek się topi :O

Milagros jak się czujesz? Ja myślę że ludzie w takich sytuacjach nie do końca wiedzą jak się zachować, co powiedzieć :(

Ma_dzka i jak po lekarzu?

Kamilaasami bólu zęba współczuję, ja nie zdążyłam wyrwać klopotliwej 8 i zastanawiam się czy ktokolwiek mi ją w ciąży wyrwie :no:

natka współczucia

A ja się dziś dowiedziałam że sąsiedzi już wiedzą że jestem w ciąży ale nie wiem od kogo teściową dziś sąsiadka wypytywała :-pale ci ludzie są ciekawscy

Bylam dzisiaj na usg, niestety moj plod sie nie rozwija. według usg wyglada na 5,5tyg. Kazali mi przyjsc za 2 tyg na kolejne usg ale powiedzieli mi ze raczej nie spotkamy sie na kolejnym usg. Jestem normalnie zalamana :( :( :(

eviczek niefajnie :( moze da sie cos jeszcze zrobic?

kate poki co taki stojący kupilam ale nie wiem czy to coś dyma nie jestem zadowolona.. tata montuje w piatek klime z prawdziwego zdarzenia :tak: oj ale mu zazdroszcze my musimy poczekac do marca buuuu

Eviczek trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Teściowa mi wczoraj "sprezentowała" wielką siatkę ogórków do przerobienia:no: Nie wiem jak ja się za to zabiorę, nie dość, że mdłości to jeszcze ten upał. A mój Młody jak zobaczył pomidorki z babcinego ogródka, to mówił, że chce "PINDORA":-D On to zawsze poprawi mi humor:tak:

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie :-D wszystko w porządku, badania ok, moja fasolka ma 3,92 cm :-D serduszko bije, fajnie było widać rączki i nóżki :-D pod koniec 12 tygodnia wybieram się na badania prenatalne (muszę zadzwonić się umówić) i potem dopiero na wizytę mam się umówić ;)

Eviczek trzymam kciuki za Twoją fasolkę && może jeszcze nie wszystko przesądzone ...

Kamiaasami współczuje bólu zęba, mnie pobolewają dziąsła i krwawią, więc też czeka mnie wizyta u dentysty ...

Do góry