reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

dzastibasti 3mam kciuki, pochwal sie jak wrócisz
ja sie męcze z bolem zęba ... w całym miescie nie ma dentysty ktory odebrałby tel. ... jeszcze ta temperatura ... nie zazdroszcze tym dziewczynom, które teraz sa w bardziej zaawansowanej ciazy

reklama
Hej dziewczyny, wszystkim gratuluję dużych fasolek, trzymam kciuki za wizyty ;) ja dziś tez po wizycie, usg nie było, mam zlecony szereg badań, gin się chyba dyskretnie za głowę złapał czemu ten pierwszy mi tak mało zlecił ;) następna wizyta 7 września, pewnie już z usg z pomiarami. Pocieszam się tylko tym ze przy dziecku szybko czas leci, tak to nawet nie zauważę, a będzie wrzesień :sorry: ogólnie to dołączam się do modlow o chłodniejsze dni, ja się strasznie męczę przy takich temperaturach, dla mnie idealnie jest późną wiosną bądź wczesną jesienią, a nie kiedy człowiek się topi :O

Milagros jak się czujesz? Ja myślę że ludzie w takich sytuacjach nie do końca wiedzą jak się zachować, co powiedzieć :(

Ma_dzka i jak po lekarzu?

Kamilaasami bólu zęba współczuję, ja nie zdążyłam wyrwać klopotliwej 8 i zastanawiam się czy ktokolwiek mi ją w ciąży wyrwie :no:

natka współczucia

A ja się dziś dowiedziałam że sąsiedzi już wiedzą że jestem w ciąży ale nie wiem od kogo teściową dziś sąsiadka wypytywała :-pale ci ludzie są ciekawscy

Bylam dzisiaj na usg, niestety moj plod sie nie rozwija. według usg wyglada na 5,5tyg. Kazali mi przyjsc za 2 tyg na kolejne usg ale powiedzieli mi ze raczej nie spotkamy sie na kolejnym usg. Jestem normalnie zalamana :( :( :(

eviczek niefajnie :( moze da sie cos jeszcze zrobic?

kate poki co taki stojący kupilam ale nie wiem czy to coś dyma nie jestem zadowolona.. tata montuje w piatek klime z prawdziwego zdarzenia :tak: oj ale mu zazdroszcze my musimy poczekac do marca buuuu

Eviczek trzymam kciuki, żeby wszystko było ok.
Teściowa mi wczoraj "sprezentowała" wielką siatkę ogórków do przerobienia:no: Nie wiem jak ja się za to zabiorę, nie dość, że mdłości to jeszcze ten upał. A mój Młody jak zobaczył pomidorki z babcinego ogródka, to mówił, że chce "PINDORA":-D On to zawsze poprawi mi humor:tak:

reklama
Dziewczyny ja już po wizycie :-D wszystko w porządku, badania ok, moja fasolka ma 3,92 cm :-D serduszko bije, fajnie było widać rączki i nóżki :-D pod koniec 12 tygodnia wybieram się na badania prenatalne (muszę zadzwonić się umówić) i potem dopiero na wizytę mam się umówić ;)

Eviczek trzymam kciuki za Twoją fasolkę && może jeszcze nie wszystko przesądzone ...

Kamiaasami współczuje bólu zęba, mnie pobolewają dziąsła i krwawią, więc też czeka mnie wizyta u dentysty ...

Do góry