reklama
Mała_Mi_89
Fanka BB :)
Ja uwielbiałam zawsze upały dopiero od kiedy jestem w ciazy mam dosc gorąca.
czesc Dziewczyny! faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza... Nie zazdroszczę tym bardziej tym, które są w sumie w bardziej zaawansowanej ciąży niż my.
Mam dziś mega stresa… jadę do lekarza chorób zakaźnych bo mi coś z przeciwciałami różyczki wyszło (niby jakbym byla chwile po przebytej rozyczce a nigdy w zyciu nie mialam i bylam szczepiona... cos w kazdym razie nie tak...) a w czwartek mam diabetologa bo coś z glukozą na czczo nie tak… mam nadzieję, że będzie ok ale stresuję się bardzo
Mam dziś mega stresa… jadę do lekarza chorób zakaźnych bo mi coś z przeciwciałami różyczki wyszło (niby jakbym byla chwile po przebytej rozyczce a nigdy w zyciu nie mialam i bylam szczepiona... cos w kazdym razie nie tak...) a w czwartek mam diabetologa bo coś z glukozą na czczo nie tak… mam nadzieję, że będzie ok ale stresuję się bardzo
Sarna80
Madzka dobrych wieści!!
Milagros trzymam kciuki - za szybki powrot do zdrowia i zycze zdrowej wspanialej fasolki!
Oj dziewczyny a u nas upałow brak acz kolwiek od soboty nawet nienajgorsza pogoda
W sobote do Polski - i choć tak bardzo chce sie wygrzać to pewnie będę miala dosyć tych upałów po tygodniu!!
A w poniedziałek idę do ginekologa w Polsce!! może uda się zrobić usg!!!
Milagros trzymam kciuki - za szybki powrot do zdrowia i zycze zdrowej wspanialej fasolki!
Oj dziewczyny a u nas upałow brak acz kolwiek od soboty nawet nienajgorsza pogoda
W sobote do Polski - i choć tak bardzo chce sie wygrzać to pewnie będę miala dosyć tych upałów po tygodniu!!
kate009
Ironia jaki zakupilas klimatyzator? U mni e to temet na tapecie, tez bede montowac bo lata raczej chlodne nie beda. Dzis tez grzeje rowno a mi sie ciagle kreci w glowie...
Madzka dobrych wieści!!
Lecisz do Polski samolotem czy jedziesz samochodem ?
reklama
Ja tez teraz najchetniej bym w domu siedziala, ale niestety na dwor wyjsc trzeba. Najlepiej jest wieczorem, ale wtedy to moje dziecie spac powoli idzie. Tez juz mam dosyc tego goraca, a kiedys marzylam o letnim dziecku :/