reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

mala mi lepiej nie bedzie z roku na rok tak bedzie, ja czekam na kuriera bo w pt zamowilam klimatyzator a w marcu montujemy klimatyzację z prawdziwego zdarzenia bo zejsc idzie w takim upale :)

reklama
czesc Dziewczyny! faktycznie pogoda nas nie rozpieszcza... Nie zazdroszczę tym bardziej tym, które są w sumie w bardziej zaawansowanej ciąży niż my.
Mam dziś mega stresa… jadę do lekarza chorób zakaźnych bo mi coś z przeciwciałami różyczki wyszło (niby jakbym byla chwile po przebytej rozyczce a nigdy w zyciu nie mialam i bylam szczepiona... cos w kazdym razie nie tak...) a w czwartek mam diabetologa bo coś z glukozą na czczo nie tak… mam nadzieję, że będzie ok ale stresuję się bardzo :( :( :(

Madzka dobrych wieści!!
Milagros trzymam kciuki - za szybki powrot do zdrowia i zycze zdrowej wspanialej fasolki!
Oj dziewczyny a u nas upałow brak acz kolwiek od soboty nawet nienajgorsza pogoda :)
W sobote do Polski - i choć tak bardzo chce sie wygrzać to pewnie będę miala dosyć tych upałów po tygodniu!!
A w poniedziałek idę do ginekologa w Polsce!! może uda się zrobić usg!!!

Ironia jaki zakupilas klimatyzator? U mni e to temet na tapecie, tez bede montowac bo lata raczej chlodne nie beda. Dzis tez grzeje rowno a mi sie ciagle kreci w glowie...

Madzka dobrych wieści!!
Milagros trzymam kciuki - za szybki powrot do zdrowia i zycze zdrowej wspanialej fasolki!
Oj dziewczyny a u nas upałow brak acz kolwiek od soboty nawet nienajgorsza pogoda :)
W sobote do Polski - i choć tak bardzo chce sie wygrzać to pewnie będę miala dosyć tych upałów po tygodniu!!
A w poniedziałek idę do ginekologa w Polsce!! może uda się zrobić usg!!!

Lecisz do Polski samolotem czy jedziesz samochodem ? ;)

Ja też lubię jak jest ciepło słoneczko opalać się itp ale nie teraz jak w ciąży jestem bo pomimo że to początki to męczę się okropnie :-(

reklama
Ja tez teraz najchetniej bym w domu siedziala, ale niestety na dwor wyjsc trzeba. Najlepiej jest wieczorem, ale wtedy to moje dziecie spac powoli idzie. Tez juz mam dosyc tego goraca, a kiedys marzylam o letnim dziecku :/

Do góry