reklama
Ja też się trochę martwię lotem a lecimy 20 teraz ale jak mówisz sarna80 że było ok w poprzedniej ciąży to może i nam nic nie będzie :-)
padnięta jestem posprzątałam w domu obiad ugotowałam teraz odpoczywam i czekam na mojego :-) i oglądam film intruz zapowiada się fajnie
padnięta jestem posprzątałam w domu obiad ugotowałam teraz odpoczywam i czekam na mojego :-) i oglądam film intruz zapowiada się fajnie
dzastibasti
Fanka BB :)
hej
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją wizytę, idę na 18:30. Wieczorem dam znać co tam u "nas" słychać
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją wizytę, idę na 18:30. Wieczorem dam znać co tam u "nas" słychać
Trzymamy mocno
Mi sie chyba zaczely jakies nieprzyjemne dni. Jestem glodna caly czas ale wszystko mi stoi w gardle, w brzuchu burczy, tak jakby na wymioty ciagnie ale bronie sie bo niecierpie wymiotowac.. a bylo tak pieknie ) oby to bylo krotkotrwale.
Mi sie chyba zaczely jakies nieprzyjemne dni. Jestem glodna caly czas ale wszystko mi stoi w gardle, w brzuchu burczy, tak jakby na wymioty ciagnie ale bronie sie bo niecierpie wymiotowac.. a bylo tak pieknie ) oby to bylo krotkotrwale.
sylvi1979
Hej dziewczyny,ja od niedzieli juz w domku,wzięłam sobie trochę wolnego od zleceń i wczoraj spędziłam cały dzień w kuchni zrobiłam trochę ogórków na zimę i padlam . dziś z kolei zakupy w Ikei, zakupiliśmy biurko mojemu pierwszakowi☺U mnie mdłości jakby trochę opuściły mimo upału nawet ale za to nasiliły się zmęczenie i ciągnięcie w pachwinach, chyba dlatego ze dużo chodze i stoję..
hej
Trzymam kciuki
reklama
natka90
Matko dziewczyny ; ( Nie wyobrazalam sobie, ze moge kiedykolwiek miec takie mdlosci. Wszystko mnie obrzydza. Ja nawet skrzydelek ugotowac dzisiaj nie moglam bo zobaczylam kilka piorek i wisialam na toaleta :/
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka