reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Bar bedzie wszystko dobrze:* wiem ze Ci ciezko,ale musisz dac rade.

Widze,ze tu bardzo wesolo sie zrobilo:) obysmy z takimi humorami na porodowke pojechaly i w trakcie takie byly:)

U mnie dzisiaj sukces:) patrze na koszulce zolte plamki,podnioslam koszulke a tam z jednego sutka dwie krople wody a teraz troszke mleka widze.
Do tej pory nie mialam nic,moze to dobry znak wkoncu.

reklama
Kubusiowa wystraszyła się i zwiała.. Manka się wycofuje.. młoda kasy nie zapłaciła.. www.. do dupy z takim gabinetem.. :angry:

Ja zamierzam zrobić Wam fotokonferencje z porodwki :D bo relacje do jakiegoś momentu były brakuje zdjęć a później na Skype się umowimy wszystkie :D i bedziemy rodzic grupowo (razniej) haha

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Kustronka uuuuuuuu jak to obrazek się nie zmieścił? To wypakuj majtki, obrazek być musi :p

Po humorach śmiem sądzić ze rano bite 10 nocnych stron do nadrobienia ;)

Bar trzymam kciuki żebys jutro od rana mogła się z Grzesiem poprzytulać!!!

Sarna a Ty masz być juz co najmniej w połowie akcji na porodowce!!! Tobie spokojnej nocy nie życzę :p
Reszcie kolorowych snów, a świeżym mamom jak najmniej pobudek ;)

Kustronka daj spokój z tą torba do jutra, bo jeszcze na luty się zalapiesz ;)
Ja mojej ni cholery nie mogłam dopiąć, postanowiłam ze wezmę jedna taka na porodowke z rzeczami must have i reszta w dużej i okazuje się ze ta duża na koleczkach jest lżejsza od tej porodowkowej podrecznej :sorry: a ja jeszcze chciałam sobie tam soki wcisnąć ;)
Swoją drogą poprzednio mąż mi przywiózł pełno wody, napojów na patologie, bo w końcu nie wiadomo ile mogłam tam jeszcze leżeć, a on musiał kończyć remont, skończyło się tak, że następnego dnia z rana przeprowadzili mnie na porodowke, salowa czy ktoś dzwigal te torby... walizka jeszcze spoko, bo na koleczkach ale ta torba z napojami, ale się kobitka naszarpala i naklęła, dzielnie nie chciała dać mężowi, tylko ledwo ciągnęła ja za sobą :D z perspektywy czasu strasznie śmieszne mi się to wydaje

Ps a nieeee sorry, maz mnie oswiecil ze jednak jego ze mna nie bylo przy przeprowadzce, i to bylo z jednego oddzialu na drugi,bo miejsc nie bylo :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Heh kustronka ja bym bez obrazka się nie wybierała nigdzie :)
Dlatego mam torbę na kółkach, bo poprzednio też musiałam przenosić kilka razy.

Mloda niezła panterka :)

Do góry