reklama
Sarna80
Fanka BB :)
Wariatki. Ale umiecie humor poprawić.
Barbra spróbuj im zasugerować, ze chociaz na chwilkę i ze bardzo chcialbys karmić więc to same plusy dla Was obojga. Trzymam kciuki by Grzesiu mógł się do Ciebie jutro pezytulic!!!
A ja wmawiam sobie, z3 najdłużej pochodze w dwupaku jeszcze tydzień i musza coś z tym zrobić!!!
Clodi kciuki za jutro!!! Czekamy na relacje!!
Asienka to duży synek!!!
Manka plusy i minusy bycia w ciazy tutaj. Niebawem wszystko będziemy wiedziały
Zaraz kładę się spać bo nigdy nie wiem kiedy przyjdzie na mnie pora.
No chyba, że nie będę mogła zasnąć to będę zaglądać ... dobranoc
Barbra spróbuj im zasugerować, ze chociaz na chwilkę i ze bardzo chcialbys karmić więc to same plusy dla Was obojga. Trzymam kciuki by Grzesiu mógł się do Ciebie jutro pezytulic!!!
A ja wmawiam sobie, z3 najdłużej pochodze w dwupaku jeszcze tydzień i musza coś z tym zrobić!!!
Clodi kciuki za jutro!!! Czekamy na relacje!!
Asienka to duży synek!!!
Manka plusy i minusy bycia w ciazy tutaj. Niebawem wszystko będziemy wiedziały
Zaraz kładę się spać bo nigdy nie wiem kiedy przyjdzie na mnie pora.
No chyba, że nie będę mogła zasnąć to będę zaglądać ... dobranoc
Ona ma jakąś dziwna w sumie budowę ,może to ta strona ;Da to nie była ta strona???
BarBra, a powiedzieli dlaczego nie możesz wziąć Grzesia do kangurowania? Albo karmić piersią bez używania laktatora? Czy on leży non stop w tym inkubatorze? Nie kumam, przecież ciąża była donoszona, cos sie aktualnie z dzieckiem dzieje złego? Oprócz tego ze startuje w tap madel? Kochana, domagaj sie wiecej informacji o stanie swojego synka! Nie płacz, tylko walcz o swoje!
marcowa 07
Fanka BB :)
Trzymaj się Bar! Jesteśmy z Tobą,już niedługo przytulisz Grzesia i już nie oddasz
Fanti,a kółeczkiem zakręciłaś?
&&&& za jutrzejsze wizyty, wyjścia,porody sn i cc
Spokojnej nocki
Fanti,a kółeczkiem zakręciłaś?
&&&& za jutrzejsze wizyty, wyjścia,porody sn i cc
Spokojnej nocki
reklama
Fanti, choćbym chciała to dziecku miejsca w torbie nie zrobię. Wpakowałam absolutne minimum, a juz trzeba było noga dopychać żeby się zasunęła.. Niestety, obrazek do patrzenia podczas porodu się nie zmieścił, nad czym ubolewam strasznie :/to ty kustronka chcesz w torbie dziecku miejsce robić że na skurcze rozpakowujesz?