reklama
Mi coś wspominali o zastrzykach do domu wiec wezmę jakoś damy radę zresztą ja tu zostanę dopóki Grzesia nie wypisza do domu a to może być za 2 tyg
Volka wczoraj na noc ostałam 2 przeciwbólowe i rano lepiej było wstać na siusiu nie wiem czy to dzięki tabletkom
Wyniki ma dobre na razie go naswietlac dziś będzie 3 dzień mam nadzieję że po naświetlaniu go dostanę
Volka wczoraj na noc ostałam 2 przeciwbólowe i rano lepiej było wstać na siusiu nie wiem czy to dzięki tabletkom
Wyniki ma dobre na razie go naswietlac dziś będzie 3 dzień mam nadzieję że po naświetlaniu go dostanę
A co dostajesz przeciwbolowo? Moze cos silniejszego. Bo ja cala noc nie wyrabiam,musze co 4 godz.brac . No widzisz,z Grzesiem bedzie coraz lepiej i na pewno juz niedlugo Ci go dadza. Lewusek nie wiem co to jest,powiedziala tylko,ze bede musiala robic zastrzyki w domu.
Nie wiem co mi dała bo skupialam się na odciaganiu mleka ale zapytam
Powiem wam że mąż mnie tak wspiera teraz z tym odciaganiem mleka sama bym nie dała rady wstał teraz zje weźmie prysznic i przyjedzie wtedy z nim zacznę bo jakoś przy nim mi lepiej
Teraz na chwilkę zamknę oczka
Powiem wam że mąż mnie tak wspiera teraz z tym odciaganiem mleka sama bym nie dała rady wstał teraz zje weźmie prysznic i przyjedzie wtedy z nim zacznę bo jakoś przy nim mi lepiej
Teraz na chwilkę zamknę oczka
reklama
clodi
Fanka BB :)
Volka ja po pierwszym cc miałam tylko 2 zastrzyki w brzuch w szpitalu w domu nic.
Bar jesteś super dzielna kobietka. Trzymam za Was &&&&
Ja już ogarnięta, wyszorowana, wygolona i o 8 wyjeżdżamy do Rzeszowa, trzymajcie kciuki bo paniczny strach mnie ogarnia
Bar jesteś super dzielna kobietka. Trzymam za Was &&&&
Ja już ogarnięta, wyszorowana, wygolona i o 8 wyjeżdżamy do Rzeszowa, trzymajcie kciuki bo paniczny strach mnie ogarnia