reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Marcowa jakim kółeczkiem?

Kustronka a podnosiłaś ją? Bo ja swoją spakowałam byłam mega dumna z siebie do czasu aż podniosłam torbę.. wyobraziłam sobie jak z nią idę na porodówkę.. :/ marnie to widzę. będzie ciąganie azorka..

reklama
Bar bra jeżeli będą jakieś niejasności to się tam wybierzemy[emoji14]siła lutowko-marcowek ma dużą siłę przebicia :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

moda co z tym zdjęciem? Bo zamykam gabinet..

Manka szykujesz się do wideokonferencji..?? Przygotuj też rolkę po papierze.. będzie za wziernik robić ;)

Hej kochane, pisałam wcześniej posta ale mi nie dodało :/

My dziś sprzątaliśmy pół dnia, później mieliśmy niezapowiedzianą wizytę chrzestnego Oli a następnie pojechaliśmy na obiad do teściów i do Lidla na zakupy.

Wymordowana jestem niemiłosiernie, a na dodatek maleństwo tańczy dziś passodoble w moim brzuchu i cała jestem skopana od środka ;)

Za to jak Was poczytałam to mąż się pytał z czego tak rechocze hihi jesteście wariatki - kocham Was :*

Bar, już niedługo będziesz miała Grzesia tylko dla siebie i go wytulasz za wszystkie czasy!

Jutro wizyta i wyznaczamy termin cc. Mam nadzieję, że to będzie 14.03, bo wtedy mój małż bierze wolne na tydzień.
Fanti, ty też jutro będziesz mieć wróżoną datę z tego co pamiętam ;)

Ja mam spakowana ale jeszcze nie zapieta[emoji14]a jak mam odkurzac to ja smycze z jednego miejsca na 2 ja nie wiem co mi tam wpakowali kamienie chyba :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Jak sie dobrze wprawię to jutro sama sobie zajrzę i wywróżę datę.. :p tylko muszę na kimś poćwiczyć.. a u mnie w domu same chłopy więc nie ma na kim

Kustronka też byłam taka mądra.. ale jak mnie przenosili z porodówki na patologię potem znów w sto samo miejsce to nie wszędzie non stop mąż był.. i ostatecznie sama ciągałam azorka..

reklama
Haha wideokonferencja :D moze pojde do Twojej gin, posmieje sie :D

Albo predzej Ty jutro sie posmiejesz :) Ciekawe czy wyznaczy Ci date na cc :)

Clodi kciuki za jutro ! Bar a dla Ciebie i Grzesia buziaczki przesylam ;*

Mloda wnioskuje po zdjeciu ze rozstaw za maly :D Krolewna sie nie przecisnie, ni uja :D

Do góry