reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Juana a ja sie juz nie dowiem ile moze wazyc az go nie urodze;)
U mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodzily sie kolo 3.5kg, w rodzinie mojego Meza nie bylo mniejszego niz 4.400...dlatego troche tez sie boje przenosic;) bo o ile 3500 nie problem urodzic, tak juz powyzej 4 bedzie masakra:p

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

w sumie racja - jedne z maluszkami inne czekające :) ale to juz ostatni miesiąc - wiec te co czekają z checią poczytają co maja do powiedzenia świeże mamy (przynajmniej ja) :) a mamusie wiedzą co czekające przeżywają więc też chyba nie będzie to przeszkodą :) hihi

lece na zkupy z moim ... kupujemy dziś winko na wesele :D i chyba namówie swojego żebyśmy zjedli kebaba na mieście :D albo maca :D hihi

a to spojenie od wczoraj nie daje mi spokojnie siedziec ... nogi opuchnięte jak balony i też bolą ... masakroza a termin prawie przy kwietniu mam :D trudno ... poczekam :p

Chrobek trzymam mocno kciuki zeby sie rozkrecilo! Ja mialam dwa dni skurcze, nieregularne, co 8-15 minut i nic z tego nie wyszlo:/ umeczylam sie tylko a skurcze dzisiaj minely:/ pojawiaja sie bardzo rzadko i juz nie sa takie bolesne

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dzieki dziewoje! U mnie juz tak wesolo nie jest. Wzielam juz ketonal i pyralgine a i tak nadal boli. Najgorsze sa skurcze macicy. Juz na sama mysl o karmieniu robi mi sie slabo,bo bedzie bolalo bardziej :( nie wiemczy jeszcze dzis wstane czy dopiero jutro. Wolalabym przespac ten ból a tu nie idzie zasnac jakos :/

Dzień dobry :) a ja wreszcie odzylam!!! I mam w tyłku to, że mam bałagan w domu, okna brudne i kafelki w łazience zakurzone :) cieszę się bo czuje się super i będę sobie sama wszystko robić tzn z pomocą M... dziś już chciałam okna myć ale opieprz od M dostałam i skończyło się tylko na planach hihi
Ale piore koce, kołdry, poduszki... generalnie energia mnie roznosi hihi
Wczoraj Bartuś zasnął dopiero ok godz 1 30 w nocy.... myślałam, że zasne na stojąco ;) dobrze ze siedzieliśmy z nim razem z M to przynajmniej było wesoło hihi
Aaaaaaaaaaaaa i wczoraj pierwszy raz od początku ciąży wypiłam lampkę wina hihi

reklama
Volka gratulacje ❤ nie dają Ci morfiny? Ja po morfinie nie dość, że ciągle spalam to jeszcze nic mnie nie bolało....

Fanti gratulacje dla syna :)

Do góry