reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti gratulacje, zdolniacy ! :)

Ja tez sie niecierpliwie ale im bardziej sie czegos chce tym gorzej to dostac dlatego jak tak sie bedziemy niecierpliwic to przenosimy :p Wiec luzik, na pewno urodzimy a kiedy to juz mniejszy o to :D

Sarna nie dołuj się :( czekamy na wieści o wynikach, może lepiej już zadzwoń, będziesz spokojniejsza? Trzymam kciuki, żeby było ok &&& :)
Serduszko bidulko, a jak z krwią? Dużo leci? Może to przez ten nawał tak się źle czujesz?
No troche ze mnie leci....
Serduszko nie doluj sie, odpocznij jak tylko możesz i jak ma sie kto małym zająć. ..moze depresja poporodowa cie dopada?
Ja i depresja? Nie no to na pewno nie to ...
Serduszko, jak z krwawieniem? Dużo masz tych odchodów? Nic nie przystawiło? Nie boli Cie brzuch? Sprawdź sobie temperaturę ciała i daj znać, będziemy stawiać diagnozę :D
Temperatura w porzadku. Brzuch boli to raczej bol przy obkurczaniu macicy. Kręgosłup troche odpuścił...
Lekarz przy wypisie mowil ze mam kiepska morfologię i żeby tego pilnować. Juz przed porodem miałam anemie...

Fanti gratulacje dla syna :-)

Mąż poleciał na zakupy a ja odciągam pokarm... Bolaly juz piersi niesamowicie...

Sarna super ze wyniki ok. A Ty jak się czujesz? Jakieś oznaki zbliżającego się porodu są?

My właśnie zjedliśmy obiad, kurczak w sosie słodko kwaśnym z ryżem i ja do tego ogórka kiszonego wciagnelam.

A u mnie skurcze coraz silniejsze i częstsze. Chyba zacznę liczyć co ile są.

Dziękujemy za gratulacje.
Tak to jest człowiek cierpi przy porodzie nie śpi nocami bo karmienie kolki zęby itd a potem przychodzą takie chwile że zapomina o wszystkim i jest tylko dumy ze swojego dziecka :)
Dziś z mężem czekając na wyniki tak rozmawialiśmy że właściwie kończy się ten czas występów akademi itd by zaraz uzmysłowić sobie ze właściwie już nie długo będzie powtórka z rozrywki. I znów zaczną się nerwy, zaciskanie kciuków, itd.

Sarna bardzo się cieszę że jednak wyniki wyszły dobrze. Dziś spokojnie możesz jeść frytki z majonezem ;)

Serduszko zmęczenie plus anemia mogą być odpowiedzialne za takie osłabienie, trzymaj się dzielnie i pozwól swoim panom dbać o siebie. Napisz jak bracia reagują na Aleksa. Buziaki.

Isia co u Ciebie? Żyjecie?

Bursztynek, chrobek, cień trzymam kciuki bo chyba wy będziecie następne. Ciekawe która wstrzeli się na 29 :)

reklama
Sarna super że wyniki dobre.

Kubusiowa ja też się raczej dużego dziecka spodziewam. W 29 tc ważył 2100, w najbliższy piątek idę na usg to się okaże ile teraz ;)

Do góry