clodi
Fanka BB :)
Fanti gratulacje dla syna
Ale jestem zmęczona
Ale jestem zmęczona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No troche ze mnie leci....Sarna nie dołuj się czekamy na wieści o wynikach, może lepiej już zadzwoń, będziesz spokojniejsza? Trzymam kciuki, żeby było ok &&&
Serduszko bidulko, a jak z krwią? Dużo leci? Może to przez ten nawał tak się źle czujesz?
Ja i depresja? Nie no to na pewno nie to ...Serduszko nie doluj sie, odpocznij jak tylko możesz i jak ma sie kto małym zająć. ..moze depresja poporodowa cie dopada?
Temperatura w porzadku. Brzuch boli to raczej bol przy obkurczaniu macicy. Kręgosłup troche odpuścił...Serduszko, jak z krwawieniem? Dużo masz tych odchodów? Nic nie przystawiło? Nie boli Cie brzuch? Sprawdź sobie temperaturę ciała i daj znać, będziemy stawiać diagnozę