reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Fanti gratulacje, zdolniacy ! :)

Ja tez sie niecierpliwie ale im bardziej sie czegos chce tym gorzej to dostac dlatego jak tak sie bedziemy niecierpliwic to przenosimy :p Wiec luzik, na pewno urodzimy a kiedy to juz mniejszy o to :D

Sarna nie dołuj się :( czekamy na wieści o wynikach, może lepiej już zadzwoń, będziesz spokojniejsza? Trzymam kciuki, żeby było ok &&& :)
Serduszko bidulko, a jak z krwią? Dużo leci? Może to przez ten nawał tak się źle czujesz?
No troche ze mnie leci....
Serduszko nie doluj sie, odpocznij jak tylko możesz i jak ma sie kto małym zająć. ..moze depresja poporodowa cie dopada?
Ja i depresja? Nie no to na pewno nie to ...
Serduszko, jak z krwawieniem? Dużo masz tych odchodów? Nic nie przystawiło? Nie boli Cie brzuch? Sprawdź sobie temperaturę ciała i daj znać, będziemy stawiać diagnozę :D
Temperatura w porzadku. Brzuch boli to raczej bol przy obkurczaniu macicy. Kręgosłup troche odpuścił...
Lekarz przy wypisie mowil ze mam kiepska morfologię i żeby tego pilnować. Juz przed porodem miałam anemie...

Fanti gratulacje dla syna :-)

Mąż poleciał na zakupy a ja odciągam pokarm... Bolaly juz piersi niesamowicie...

Sarna super ze wyniki ok. A Ty jak się czujesz? Jakieś oznaki zbliżającego się porodu są?

My właśnie zjedliśmy obiad, kurczak w sosie słodko kwaśnym z ryżem i ja do tego ogórka kiszonego wciagnelam.

A u mnie skurcze coraz silniejsze i częstsze. Chyba zacznę liczyć co ile są.

Dziękujemy za gratulacje.
Tak to jest człowiek cierpi przy porodzie nie śpi nocami bo karmienie kolki zęby itd a potem przychodzą takie chwile że zapomina o wszystkim i jest tylko dumy ze swojego dziecka :)
Dziś z mężem czekając na wyniki tak rozmawialiśmy że właściwie kończy się ten czas występów akademi itd by zaraz uzmysłowić sobie ze właściwie już nie długo będzie powtórka z rozrywki. I znów zaczną się nerwy, zaciskanie kciuków, itd.

Sarna bardzo się cieszę że jednak wyniki wyszły dobrze. Dziś spokojnie możesz jeść frytki z majonezem ;)

Serduszko zmęczenie plus anemia mogą być odpowiedzialne za takie osłabienie, trzymaj się dzielnie i pozwól swoim panom dbać o siebie. Napisz jak bracia reagują na Aleksa. Buziaki.

Isia co u Ciebie? Żyjecie?

Bursztynek, chrobek, cień trzymam kciuki bo chyba wy będziecie następne. Ciekawe która wstrzeli się na 29 :)

reklama
Sarna super że wyniki dobre.

Kubusiowa ja też się raczej dużego dziecka spodziewam. W 29 tc ważył 2100, w najbliższy piątek idę na usg to się okaże ile teraz ;)

Do góry