reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Juana a ja sie juz nie dowiem ile moze wazyc az go nie urodze;)
U mnie w rodzinie wszystkie dzieci rodzily sie kolo 3.5kg, w rodzinie mojego Meza nie bylo mniejszego niz 4.400...dlatego troche tez sie boje przenosic;) bo o ile 3500 nie problem urodzic, tak juz powyzej 4 bedzie masakra:p

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

w sumie racja - jedne z maluszkami inne czekające :) ale to juz ostatni miesiąc - wiec te co czekają z checią poczytają co maja do powiedzenia świeże mamy (przynajmniej ja) :) a mamusie wiedzą co czekające przeżywają więc też chyba nie będzie to przeszkodą :) hihi

lece na zkupy z moim ... kupujemy dziś winko na wesele :D i chyba namówie swojego żebyśmy zjedli kebaba na mieście :D albo maca :D hihi

a to spojenie od wczoraj nie daje mi spokojnie siedziec ... nogi opuchnięte jak balony i też bolą ... masakroza a termin prawie przy kwietniu mam :D trudno ... poczekam :p

Chrobek trzymam mocno kciuki zeby sie rozkrecilo! Ja mialam dwa dni skurcze, nieregularne, co 8-15 minut i nic z tego nie wyszlo:/ umeczylam sie tylko a skurcze dzisiaj minely:/ pojawiaja sie bardzo rzadko i juz nie sa takie bolesne

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Dzieki dziewoje! U mnie juz tak wesolo nie jest. Wzielam juz ketonal i pyralgine a i tak nadal boli. Najgorsze sa skurcze macicy. Juz na sama mysl o karmieniu robi mi sie slabo,bo bedzie bolalo bardziej :( nie wiemczy jeszcze dzis wstane czy dopiero jutro. Wolalabym przespac ten ból a tu nie idzie zasnac jakos :/

Dzień dobry :) a ja wreszcie odzylam!!! I mam w tyłku to, że mam bałagan w domu, okna brudne i kafelki w łazience zakurzone :) cieszę się bo czuje się super i będę sobie sama wszystko robić tzn z pomocą M... dziś już chciałam okna myć ale opieprz od M dostałam i skończyło się tylko na planach hihi
Ale piore koce, kołdry, poduszki... generalnie energia mnie roznosi hihi
Wczoraj Bartuś zasnął dopiero ok godz 1 30 w nocy.... myślałam, że zasne na stojąco ;) dobrze ze siedzieliśmy z nim razem z M to przynajmniej było wesoło hihi
Aaaaaaaaaaaaa i wczoraj pierwszy raz od początku ciąży wypiłam lampkę wina hihi

reklama
Volka gratulacje ❤ nie dają Ci morfiny? Ja po morfinie nie dość, że ciągle spalam to jeszcze nic mnie nie bolało....

Fanti gratulacje dla syna :)

Do góry