reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa ja miałam podobnie. Byly silne i dosc częste, a teraz cisza przed burza.
Mimo to trzymam kciuki Chrobek za pozytywny przebieg.
Tak Fanti zgadzam sie z Toba najpierw trochę nerwow, podcierania dupki itp.... ale potem jaka duma rozpiera gdy Dziecko się wybija.
Kubusiowa to widzę, że u Ciebie tez moze byc duży maluszek. Ja tez sie boję troszke mojego babla rozmiarów. Wg. Ost pomiaru mały może mieć nawet ok 4 kg
Chrobek na bierzaco dawaj znać

reklama
Kurcze to kiepsko jak nie dają morfiny... Ja cała noc po CC i ten następny dzien byłam na morfinie- dlatego nie miałam siły na nic ale przynajmniej nie czułam bólu... Cos za cos... Potem ketonal i paracetamol aż w końcu sam paracetamol.
A masz Maluszka przy sobie?

Volka gratulacje :-) synek piękny, mam nadzieję że szybko ci przejdzie ten ból.

Nailie dziękuję ze pytasz, ktg wyszło na karowej bardzo dobrze, ale tamta lekarka uznała na podstawie wczorajszego usg że musze być monitorowana w szpitalu i najprawdopodobniej będzie trzeba wywołać poród. Na karowej nie było miejsca wiec znalazła mi miejsce na Solcu. Tu mnie przyjęli ale oni twierdzą że wszystko jest w porządku, usg wyszło bardzo dobrze, ktg tez i nic nie będą mi robić, wiec pewnie jutro wpisze się na własne życzenie po obchodzie.

Fanti gratulacje dla syna

Chrobek kciuki żeby już się rozkrecilo u ciebie i żebyś mogła już tulic swoje maleństwo :-)

Volka szkoda, że nie mają tam morfiny. Na początku dostawałam i nie czułam bólu.

Isia teraz nadrabiasz wszystko :)

Ja mam w domu szpital, więc uciekam dalej robić, choć sama chora.

Volka biedna nasza kochana :(

Fanti ogromne gratulacje dla Synka :)
Grześ się przestraszył już wcześniej więc ten tydz już sobie pewnie odpuścił hehe :p

Chrobek trzymaj się Kochana i dwaj znać na bieżąco kciuki & & &

Sarna jupi!!! Teraz czekamy na Arcziego ale coś widzę nie chce ciotka poznać ;)

Ja czekam na znajomych i w między czasie zjem pierogi z truskawkami standardowo coś ostatnio mam na nie non stop smaka:)

Serduszko też mi nie pasuje depresja do ciebie :)

Isia a ty nie przesadzaj za bardzo z tymi oknami poczekaj :)

Mi dziś więcej czopa odpadło i teraz przy każdym siusiu coś mi odpada :)

reklama
Sarna super ze wyniki sa dobre!! Mnie strasznie lydki swedza ale nie mam chrostek lekarz uznał ze to moze od pianki do golenia...

Ja usg już nie wierzę :/ bo ono często kłamie! I niepotrzebnie stresuje matki :D 3 usg i 3 różne wagi ^^ ale i tak się już nic nie dowiem az urodze więc pełen luzik arbuzik już[emoji14]A z racji ze my jesteśmy z tych mniejszych przenoszonych czlowieczkow więc pewnie moja nie odbiegnie wagowo daleko od mamuni :D

U mojego wszyscy rodzą się powyżej 4kg od 24lat ale ja takiego klocka nie mam w sobie :D

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Do góry