reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczyny, którym ZUS wypłaca teraz zasiłek chorobowy.
Do kiedy macie kasę na koncie z ZUSu? Długo się czeka? Sa problemy? Bo ja dostanę teraz po raz pierwszy moja wypłatę z zusu, wiec nie mam pojęcia kiedy sie jej mogę spodziewać a nie ukrywam, ze mając prawie puste mieszkanie czekające na umeblowanie, pieniądze bardzo by mi się przydały :D
To różnie bywa ,ja pierwszy zasiłek dostałam po 3 miesiącach z wyrównaniem taki bałagan u nas w ZUSIE. A to im coś nie pasowalo ,że coś dolać a to coś ...

A potem już zawsze dostawałam tak pod koniec miesiąca . Między 26-29.

reklama
Mój Grześ ostatnio też mało ważył więc na spokojnie mój ważył 3300 i w terminie a ja w 37 tc i ważyłam 2100 mnie już przegonil więc ew będzie taki jak tatuś to powinnam dać radę :)

Volka ja tak jak Isia po cc dostałam 2 razy zastrzyk z morfiną i spałam jak zabita, po 18 godzinach od cc położna mnie obudziła pod prysznic

U mnie dzisiaj tez aktywny dzien,az sie mala pewnie zdziwila ze matka taka aktywna a nie tylko lezenie:) dostalam w spadku lozeczko takie turystyczne,postawie sobie na dole w salonie i musialam go wyprac bo bardzo zaniedbane
oddali poprzednicy bo nasza
juz trzecia bedzie w tym
lozeczku:) ja bym nie mogla oddac komus takiego brudnego lozeczka.juz bym wiecej nic nie pozyczyla jak szanowac nie umieja.

Mloda ja akurat w tą wagę wierzę bo miałam w odstępie kilku dni, przez dwóch różnych lekarzy i na dwóch aparatach. Ale fakt że często są pomyłki.

Z tym pożyczaniem to czasem masakra jest. Ja też muszę się dowiedzieć co z naszym łóżeczkiem turystycznym. Teraz na razie nie będziemy potrzebować ale już wakacje mamy zarezerwowane na lipiec i musimy mieć :)

reklama
Do góry