reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Dziewczyny, którym ZUS wypłaca teraz zasiłek chorobowy.
Do kiedy macie kasę na koncie z ZUSu? Długo się czeka? Sa problemy? Bo ja dostanę teraz po raz pierwszy moja wypłatę z zusu, wiec nie mam pojęcia kiedy sie jej mogę spodziewać a nie ukrywam, ze mając prawie puste mieszkanie czekające na umeblowanie, pieniądze bardzo by mi się przydały :D
To różnie bywa ,ja pierwszy zasiłek dostałam po 3 miesiącach z wyrównaniem taki bałagan u nas w ZUSIE. A to im coś nie pasowalo ,że coś dolać a to coś ...

A potem już zawsze dostawałam tak pod koniec miesiąca . Między 26-29.

reklama
Mój Grześ ostatnio też mało ważył więc na spokojnie mój ważył 3300 i w terminie a ja w 37 tc i ważyłam 2100 mnie już przegonil więc ew będzie taki jak tatuś to powinnam dać radę :)

Volka ja tak jak Isia po cc dostałam 2 razy zastrzyk z morfiną i spałam jak zabita, po 18 godzinach od cc położna mnie obudziła pod prysznic

U mnie dzisiaj tez aktywny dzien,az sie mala pewnie zdziwila ze matka taka aktywna a nie tylko lezenie:) dostalam w spadku lozeczko takie turystyczne,postawie sobie na dole w salonie i musialam go wyprac bo bardzo zaniedbane
oddali poprzednicy bo nasza
juz trzecia bedzie w tym
lozeczku:) ja bym nie mogla oddac komus takiego brudnego lozeczka.juz bym wiecej nic nie pozyczyla jak szanowac nie umieja.

Mloda ja akurat w tą wagę wierzę bo miałam w odstępie kilku dni, przez dwóch różnych lekarzy i na dwóch aparatach. Ale fakt że często są pomyłki.

Z tym pożyczaniem to czasem masakra jest. Ja też muszę się dowiedzieć co z naszym łóżeczkiem turystycznym. Teraz na razie nie będziemy potrzebować ale już wakacje mamy zarezerwowane na lipiec i musimy mieć :)

reklama
Do góry